Merhaba kızlar, 23 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim, 7 haftalıkta hamileyim. Eşim polis ben özel sektördeyim, eşimin memleketinden babasının bir arkadaşının kızı bizim olduğumuz yerde üniversite okuyor kız bu yıl yerleştiğinde ben numaramı verdim ona bir şeye ihtiyacın olursa muhakkak ara dedim, dün akşam saat 22.30 gibi eşime mesaj attı işte abi bir çocuk beni rahatsız ediyor instagram dan diye galiba da takip ediyor vs dedi, eşim de şikayet edelim istersen dedi, ama çocuk zaten ondan önce Kıza yazmıştı ben sadece hoşlandım senden istemiyorum dersen dağ başı değil ya, rahatsız etmem yazmıştı. Eşim de madem böyle yazmış şimdi şikayet etme tekrar böyle bir durum yaşanırsa muhakkak en ufak bir şeyde yaz diye işte bende el altından çocuğu bulacağım diye 2-3 defa kıza yazınca ben de kızdım ne gerek var bu kadarına abartma, kız niye direkt sana yazıyor ben numaramı verdim sana niye yazıyor falan yaptım Buda sen ne kadar ön yargılısın dedi ve tartıştık, ben yatağa almayınca onu esti gürledi bir gün elimde kalacaksın falan yaptı çok üzüldüm, gereksiz kıskançlık mı yaptım diye düşündüm ama 😔 uzun oldu hakkınızı helal edin hamilelikten midir, ailem gereği ve birazda yapım gereği çok arkadaş çevrem olmadığı için eşime bağlıyım biraz, çocuk olunca değişir mi bu durum