Beyyza canın kaşıntın kuru kaşıntı değilse doktoruna söyle safra asit değerlerine baksınlar. Safra asiti yükselince vucutta kaşıntı yapıyor

Zuhal_19 ben de biraz korkuyorum açıkçası inşaallah safra değerlerim benim de normal çıkar. Siz kaç haftalıksınız şu anda

Pnr-80 cnm bn 39+5 şuan suyum geldi bir cm açılma kasinarak açılmayı bekliyrum

Beyyza bende aynı derdi çektim o yüzden çok iyi anlıyorum. Değerleriniz normal çıktıysa dermatoloğa gidin, bana krem verdi cok iyi geldi. Ama asıl kaşıntımı geçiren demir eksikliği için serum verdi doktorum o oldu. Demir eksikligide kaşıntiya neden olabiliyomus. Bacaklarim hep yara icinde gobegim desen mahfoldu ama Allaha sukur demir serumu ve krem sayesinde gecti kasintim

Beyyza gece şiddetleniyosa uyuz olabilir ben de bu konudan muzdaribim kaç doktora gittim bunun için malesef uyuz çıktı aman dikkat edin bi an önce tedavi olun 🙄

Beyyza karaciğer enzimlerin normal çıktıysa pupp diye bir hastalık var gebeliğin son zamanlarında oluyor o olabilir bende o çıktı cildiye bir kaç tane krem verdi doğum olana kadar iyileşmez ama hafifletiriz belki dedi iki hafta çok kaşındım yara oldu her yerim. Anca yavaş yavaş azalmaya başladı. Doğumdan bi hafta sonra tamamen geçmiş olur dedi cildiyeci.

Beyyza ben inanılmaz kaşınıyordum özellikle 20 Li haftalarda vazelin kullandım sade beyaz olan İnan kaşıntıya en iyi o geliyordu. Bide vazelinin sıvı olanı vücudu çok iyi nemlendiriyor onu da alabilirsin. Sarı kantaron yağı da kaşıntıya bire bir diyebilirim

Bende ayni derde sahibim 37 haftalik hamileyim 1 haftadır mahvoldum kasinmaktan gerekli testleri yaptırdım bi sorun yoktu doktor bir krem verdi 3 gün de bitirdim kremi hiç bir ise yaramadı

elinden geldiğince ılık dus al ben oyle yapiyorum hafifliyor doğumdan sonra geçiyormuş mecbur dayanicam artik.

Tgcckir sonuçlar temiz çıktı cnm aman neden kaşınıyorm bilemiyorm gebelikte bazı hastalarda olabiliyomş sanırım 😖

Saskinanne1 aynı şekilde heryerm yara içinde benmde hiç bişey işe yaramıyo uykusuzluk mahfetti kaşıntı hiçbir şekilde uyutmuyor 😟

Sekar banada doğumdan sonra geçer dedi ozamana kadar nasıl dayancam bilemiyorumm

Haticebirece vazelinde kullandm hiç fayda etmedi ya ama kantaron yağını denicem teşkkür ederim inşlh faydası olur

nazli4545 duşta fayda etmiyor canm akşamlar daha çok şiddetleniyo öecbur sabretcz sanıırm rabbm yardımcımz olsn😕