susu8 44444444 beni de gruba ekleyebilirsiniz geçen hafta cumartesi gittim çok memnun kaldım teşekkür ederim bilgileriniz için ☺️ bu arada adaşmışız o da ayrı sevindirdi 😄
sev163 44444444 minayasemin yoğun bakımı varmış ben sordum geliyomusunuz diye benim ikinci gebeliğim ve ilki sezeryan olduğu için zaten planlı olacak dedi bu konudaproblem yaşamayız dedi
susu8 44444444 kontrolün ne zaman doktora gideceğimiz tarihler de belki kesişir 😄 bebişin cinsiyeti ne kaçıncı haftadasın ☺️
44444444 susu8 18.haftadayız erkek bebişimiz senin ?😊yarın bi gidicem bi ilaç kullanıyodum onunla ilgili ama 22. Haftada gelmemizi söylemişti canan hanım yani 3 şubatta denk geliyor oda
susu8 44444444 biz 23+4deyiz cinsiyetimiz de erkek ☺️ önümüzdeki cumartesi gitmeyi düşünüyorum 15 gün sonra gel demişti Canan hanım
Didemce Ne alemdesiniz kızlar bende perşembe ayrıntılı usg sonuçlarını göstermeye gidicem Canan hanıma ve bu defa kesin kararımı vericem sanırım 🤭
2020_Annecik Kızlar gruba benide alabilirsiniz Asli_akbabaa Canan hanıma cumartesi günü gittim ve kararımı verdim artık onunla devam edicem hayırlısı olsun hakkımızda 3 hafta sonra görüşelim dedi henüz randevu almadım