Damladml Merhaba. 33+5 haftalık hamileyim hastane muayene ücretleri ve doğum ücretleri cok uygun geldiği için bende canan hanıma randevu aldım ama haftamdan dolayı kabul eder mi bilemiyorum.
2020_Annecik Damladml bence eder neden etmesin ki bende 26 haftalığım 24. Haftaya kadar başka bir doktora gidiyordum ama doktor arayışım vardı Canan hanıma karar verdim hastanede bildiğim bir hastane olduğu için çöm düşünmedim açıkçası
Damladml 2020_Annecik çarşamba gününe aldım randevu bu kadar kısa sürem kalmışken değiştirmek nasıl olur bilmiyorum kafam cok karıştı gidip hem doktoru hemde hastaneyi görmek istedim.
2020_Annecik Damladml hastanede doktor da iyi bence ama sen mevcut doktorundan memnunsan değiştirme ama şüphelerin varsa birde Canan hanımı dene memnun kalmazsan eski doktoruna devam edersin
Damladml 2020_Annecik ben şuan pendik medicalparka gidiyorum fiyatları bu ay itibariyle daha da yükseldi oyüzden medipol daha cazip geldi bana. Doktorla alakalı ne iyi ne kötü diyebilirim yani :)
Damladml Hiranurhilal doktor hanımla görüştükten sonra banada bilgi verebilirmisiniz. Bende yarın randevu aldım..
Hiranurhilal Damladml suan hastanedeyım basından atmadan ılgılendı hatta bebek yuzunu gostermıyor bıseyler ye gel dedı onu beklıyoruz ayrıca haftamdan dolayı gec kalmadıgımızı soyledı gıderken butun testlerını ve tahlıllerını gotur cnım ıstıyor
2020_Annecik Damladml tabii medipol medikal parka göre baya uygun fiyatları hemde güzel temiz bir hastane doktor Canan hanımda gayet güzel ilgileniyor.
44444444 Arkadaşlar canan hanıma gidip memnun kalanlar İnstagram dan grup kuralım dedik alışveriş fikirleri falan verirdik birbirimize ama pek yazan olmadı sanırım görmediniz kullanıcı adım suhedakarababakorkmaz istek atıp mesaj atmanız yeterli 👍
3441K 44444444 merhaba medipol Pendik hastane doktor dogum hakkında bilgi alabilir miyim sizden rica etsem :)