Zynp01 Elifeminask canım şöyle anlatayım az uzun olcak. Son adet 3 kasım. Bir sonraki 3 aralık olacaktı. Eşimle korunuyorduk korunmasız tek ilişki 25 kasım. Yani aslında bebiş şuan 18 günlük. Adetin geçtiği 6. Gün idrar silik Gün kan testi 34 Gün kan testi 66
Zynp01 Elifeminask ama doktor son adeti baz aldığı için 5+5 deyip ona göre kese filan görmak istiyor halbuki 3. Hafta bnm
Elifeminask Zynp01 zeynep hanim ben bu durumdan cok aci cektim. Ilk bthcg vermstm 121 cikti sonra 3 gun sonra verdim 222 cikti saglk ocagi kimyasal olablr dedi. Ama o zman dha benim gunum ble gecmemsti erkn fark ettm bebegi. Neyse ben ardindan hastahaneye gittim 2 gune bir gittim ama istenilen yukseklik 1 hafta boynca eksik eksik oldu 600 olacagna 540 gbi sonuclar aldm. En sonunda bi baktm bthcg firladi kese gorundu acele etme insAllah seninde hayrla oyle olur.
Zynp01 Elifeminask çok teşeklür ediyorum inşallah bnmki de sizin hibi olur sağolun moralimi düzelttiniz
Aybukeayberk Zynp01 Canım benim hiç iki katı artışın olmadı hep %65, % 70 arttı. Bende çok korkmuştum hatta sormuştum burda. Su an 11+2 gün olduk. Belki değerin az olmasını demiş olabilir ama o da adetin kac gün geçtiğine dollenmeyle alakalı.
Zynp01 Aybukeayberk canım 2 gün önce 66 idi bugün kam verdik 148 çok şükür 2 katını geçmiş haklı çıktınız çok sağolun
Tgb2310 Zynp01 normal cnm dha çok kğçğk ve yarısı kadar olmasa da en az 3te 2si kadar artış beklenir ve seninnki iyi artmş. Sağlıkla kucağına la inş
Buse0911 Zynp01 gayt normal demistim😊gozun aydin canm saglik sihatle kucagina almayi nasip etsn Rabbim insaAllah. Ama hersry tam yoluna girene kadr doktr istesede istemesede 3 4 gunde bir tekrarala derim. 3 hafta once 1 dusuk yasadm 😪
Zynp01 Ozget canımmm 66 idi 2 gün önce hepiniz artış için normal dediniz moral oldunuz bugün verdim kan 148 çok şükür 2 katını geçmiş :) teşekkğrler 🥰
Ozget Zynp01 yaa cok şükür 🙏 bundan sonra daha hizli ilerleyecek. Benimde sizinlr assa yukari ayniydi... ilk 27,33 sonra 64,49 sonra 182 çıktı 5+4 veya 6 da kalp atisini duyduk cok şükür. Şimdi 8+4 gunluk olduk. Darisi sağlıkla size inşallah
Efsunm Zynp01 ilk öğrendiğimde adetinden6 gün geçmişti test yaptım 93 hemen sonraki akşama kanama oldu geçmedi kan verdim 40 a dusmus
Zynp01 Buse0911 sağol canım aminn❤️ 2 hafta sonra gel bebeğe bakalım dedi bn haftaya tekrar kam vereyim o zaman