Deletedmom0006 Kızlar adetim iki gün gecikti test yapıyımmı bekleyim mi ? Bu arada 15 ekim de kürtaj olmuştum
busrasahinn Deletedmom0006 bence çıkar canım istersen garanti olsun erken gebelik testi al küçükse de garanti cikar
Dkk Deletedmom0006 merhaba Rabbim gönlünüzdekini versin 🙏🏼 Ben doktor kontrolünde adetimden 4 gün önce kan tahlili yaptırmıştım ama yımurtlama takibi yapıyorduk ve çatlatma iğnesi kullanmıştık. Betam sadece 15 çıkmıştı . 2 şer gün Aralıklarla tekrarlayınca 45 ve 113 oldu. Şu an 15+6 dayım. Darısı başınıza 🙏🏼
Deletedmom0006 Anne18 canım ben önceki hamileliğimi adetten 4 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim , varsa çıkar ama benim korkum kürtajdan sonra adet düzenim mi bozuldu acaba o yüzden umutlanmak istemiyorum
busrasahinn Anne18 1 gun geçince cikiyo benim 3 kere hamile kaldım 2 sini 2. Gün test yapıp öğrendim 3. De de çıkardı ama plansız olduğu için yapmak istemedim kendimi hazir hissetmeden
Anne18 Adel001 biraz daha beklesin taabi yapmak isterse tercih onun😊🧚♀️ rabbim banada nasıp eder inşallah
Sirinim Deletedmom0006 merhaba...erkem gebelik testi ile ogrenmisdiz? Benimde adetimden 2 gun gecib bu sabah yapdim
Deletedmom0006 Anne18 inşallah kuzum adet döngüm bugun 30 oldu normalde 28 benim ki ben yarını bekleyim en iysi
ecemtmr Deletedmom0006 canım selam mesela benım kürtajdan sonra adet döngüm değişti. kürtaj sonrası ilk adeti 37. gün oldum eylül ayında o normal zaten ama ekimde kasımda hep 30. gün oldum normalim 28 günde birdi benimde inşallah gebeliktir ama senin..bekle bence en azından iki gün daha.
Zehrabulut01 Deletedmom0006 bence yap artık testlerde çıkıyor çünkü benim adetine 1 hafta kala yapmıştım cıktı düşün artık hafif silik çizgi çıkmıştı şuan 19 haftalik hamileyim
Deletedmom0006 Zehrabulut01 benim hamileliğimde öyle oldu canım dört gün kala silik çizgiyle öğrendim bu sefer de öyle olur inşallah 😊
Busimss Deletedmom0006 kuzum bende hZiranda kürtaj olmustum. Kasım ayında hiç belirtim yoktu ve umudum da yoktu açıkçası. Adetim 1 gün geçince test yaptım hem 5 TL testte hemde erken gebelik testinde cıkmıstı. Varsa çıkabilir yani yap istersen ☺️
krktasnihal90 Deletedmom0006 test yapmalısın iki gün geçmiş doğru sonuç verir bende 23 Ekim’de kürtaj oldum adet döngüm değişmedi. Merakla test sonucunu bekliyorum
Deletedmom0006 krktasnihal90 şimdiye kadar hiç döngüm değişmemişti zaten canım kürtajdan tam otuz gün sonra adet oldum benim normal döngüm 28 di . Hiç bir ağrı belirti falan da yok normalde ilk günüm ağrılı geçer benim göğüslerim şişer ama hiç biri yok