Gulmartin ebrukavi-19 ben cassiope markanın 10 lu setlerini 200den almıştım 3lü için 150 biraz fazla bence de 5liler bile daha uygun
bsra18- ebrukavi-19 ben 10lu hastane çıkışı aldım 5li isimli takım yaptırdım canım. İlk kızımda 10lu takım vermiştim hemşireye kullanılmış her parçası 5li takım verirseniz ayriyeten iç zıbın istiyorlar
cansubsrr Gzd_ Ay tedide vardı çok güzel içi yünlü mont tulum çok güzeldi ben ondan alıcam inşallah sende varsa yakınında Bi bak istersen
Beyzaok12345 Kızlar ben enisetasarım diye bi siteden verdim isimli takım ama benim ki 3 parça ben öyle istedim tulum Eldiven şapka sanırım 10lu set 110 tlydi inşallah yanlış hatırlamıyorum kusura bakmayın şimdiden ama 110 olmasa bile çok uçuk bi fiyat segil ordan verebilirsiniz ☺️❤️
Sweetblonde88 ebrukavi-19 battaniye uyumlu olursa olur yoksa karmakarışık oluyor. Yoksa neden olmasın
kimsebilmesindiye FatmaNur1883 yok canim bosuna alma.ihtiyac dahilinde hastanelerde oluyor zaten kullanirsin. 10lu takimin giydirilmeyen parcalari oluyor. 2 takim ayri koysaniz daha iyi olur.
duygusm ebrukavi-19 Ben 8’li bir takım aldım ama mama önlüğü var mesela içinde, onlar gereksiz bence. Battaniye, badi vs ayrıca aldım zaten, onlar da yedek bulunur yanımızda. Başka yenidoğan almayacağım, hemen küçülecek gibi geliyor bana.
Sabirsizanne16 FatmaNur1883 sen.nakisevi instadan.ben de burdan duydum yaptırdım çok memnunum tavsiye ederim