Mervezumra Kubra67 mecbur degilsiniz 😁 karniniz cikip sizi rahatsiz edene kadar istediğiniz gibi yatin
Alya123 Kubra67 karnınız büyüyene kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz ki 🤷♀️ O sola yatma mevzusu göbüş büyüyünce oluyor bence tadını çıkarın büyüdükçe yatma düzeni falan kalmıyor 😬
Crescent96 Kubra67 O haftalar da yüz üstü, sırt üstü, sağ, sol her türlü yat keyfini çıkar hatta benim yerimede yat lütfeeen 🙏🏼🙏🏼☺️ 32. Haftadayım solum çürüdü bitti artık 🥺
Kubra67 Crescent96 benim gobegim biraz erken cikdi kimse inanmiyr 6 haftalik olduna o yuzden rahatsiz ediyor 😊😊😊
Yumos11 Crescent96 canım ya ben 25 haftalığım ama genelde sağ tarafımda yatınca rahat oluyorum sağa yatınca bi sıkıntı olur mu acaba
Kubra67 gfazlioglu ben bu 6. Haftayi hic sevmedim cok zor gecdi benim icin biran once sizin haftalariniza gelsem 🤔🤔🤔
Kubra67 G_49 hamileliğim simdiden cok zor geciyor ilerliyen zamanlarda insallah gecer yoksa cok sointili bir 9 ay olcak benim icin
Glcnapo Kubra67 hayır karnınız büyüyene kadar demeyelim.. 24 haftaya kadar sırt üstü ve yüz üstü yatabilirsinix ancak ani hareketlerden kaçının hızlı dönmeyin.. zaten be kadar isterseniz isteyin bir kaç dk dan fazla yatamıyorsunuz beyniniz buna izin vermiyor 😊
G_49 Kubra67 kendine cok dıkkat et o zaman canım hamilelegın kolay zamanları bence tabi mıde bulantıları fılan yıyıp ıcemezsın son zamanlardan daha ıyı bence
Kubra67 Deletedmom317 😊😂😂. Herkez oyle diyor ama ben yatamiyrm icimde biseyler baski yapiyorda patliycakmis gibi
Nurak Haftadayim 1 kilo aldım hala yüzüstü yatıyorum sen rahatsız olmadığın sürece yüzüstü yatabilirsin sakıncası yok
Kubra67 Nurak ben 5 kilo aldim ve hep zayif olduğum icin gobegim daha erken cikdi buda beni rahatsiz ediyr
asyaa15 Kubra67 ben 16 17. Haftaua kdr yatabiliyodum walla artk imkansz oldı daha cok yenii istedigin gibi tadını çıkaar😊