BusraVeli Aslima Bende çok merak ediyorum ama faydalı birseymis az yağlı az tuzlu arada bir yiyorum ben
Beyzaharun Mervezumra ben 12. Haftamdayım gece uyumak için yattığımda belli bir süre sonra gerçekten bir kıpırtı hissediyorum enteresan ama hissediyorum ya gıdıklanma gibi bir şey anlık böyle😂
Arzuarzu Beyzaharun Nasılll yaaaa 2 gün sonra 17 olcaz ben hissetmiyorummmm🤦🏻♀️ Bende hissetmek istiyorum artıkkkkk
Aslima Beyzaharun ay ne güzel ya bende elimle dokunuyorum falan şişlik varmı yada hissedermiyim diye ama yok bekliycem bakalım
Tgb2310 Aslima valla şimdi mutfakyan bişeler yedim geldm 17. Haftamdayım bu haftaya kadar hiç gece kalkıp bişe yememiştimm ama şu son bir haftadır yemek yedikten tıka basa 2saat sonra midem kazınıyor umarm çok kilo almam henüz almadm hiç.
Aslima Tgb2310 bende başlarda öyleydim doymak bilmedim arada oluyor hala ama doktor az ye dediği için sabrediyorum acıksam bile
bsra18- Tgb2310 2 gece önce doymuyorum diye ağladım be 😂😂 artık 2 güne bir kızım uyuduktan sonra Mısır patlatıp yiyorum yanına da çay mis gibi oluyor 🙈
Beyzaharun Arzuarzu gerçekten canım ben hissediyorum, yattığımda dinlenmeye geçtiğimde hissediyorum sadece şuanlık , soluma veya sağıma yan yatıyorum ve dizlerimi hafif karnıma doğru çektiğimde daha net hissediyorum dene istersen
Sunshine1 Arzuarzu ben de 18 olcam yarın ama hiçbişey hissetmiyorum daha. 12 haftada hissedenler de ya psikolojik Yada gaz olmalı diye düşünüyorum kızlar
Deletedmom2224 Aslima 9. Haftadan itibaren kordon oluşmuş oluyor ama öyle acıkma gibi bir durum yok bebek zaten alacağını sizden alıyor
Aslima Deletedmom2224 tam bilmiyorum herkes farklı söylüyor bu kordonu. Benden besleniyor yani ben mısır yersem odamı mısır yiyor
Esraygtf Beyzaharun canım 12. Haftada hissedemezsin. Bebek daha 2-3 hafta önce hareketlenmeye basladı sana hissettirmesi imkansız. Sen damarlarındaki kan akışını hissediyorsun karnımızda atardamarlar var :)
Deletedmom2224 Aslima hayır tabiki sadece sizden giden kanla besleniyor bebeğe öyle direk besin gitmez. Sadece sizin yediğiniz besinlerdeki vitaminler gider ama kan yoluyla sadece. Acıkma gibi bir durumda söz konusu değil
BeybininAnasi Aslima ben bebeklerin hiç aç kalacağını düşünmüyorum içeride, vampir gibiler maşallah 😂 depolarımızda ne var ne yok götürüyor minnoşlar helali hoş olsun 🥰🥰🥰🥰🥰
Sibel1991 Aslima aç olan bebekler hareket etmez hareket etmesi için tok olmak gerekir doktora giderkende tok gitmeniz gerekir yoksa ultrason da hareketlerini göremiyor doktor cinsiyet için gittiğimde bana bebek hareket etmeyince bişeyler yiyip tekrar gelmememi söylemişti karnım aç olduğu için bacaklarını kitlemiş açmıyordu yemek çikolata yiyince hmen harekwtlenmişti 🥰🤭
Aslima Sibel1991 ya bunu bilmiyodum söylediğiniz iyi oldu ozaman nasip olursa bidaha biseyler yiyip gidiyim
Semiha57 Aslima 36 haftadayım her gece acıkıyorum ne kadar tutmaya çalışsam da kendimi en sonunda mutfakta buluyorum kendimi 🤷♀️🤦♀️