Aslima Hani tekmeliyo flan ya uyutmuyor anneyi aciktigi için ne zaman başlıyor onlar. Kacinci haftada. Bide kordonu ne zaman oluşuyor ne zaman benden beslencek
Mervezumra Aslima ilk hamile kaldiginiz andan itibaren kordon var cnm sonradan olusan birsey degil ki dediğin tekme herkeste değişkenlik gosterir ama oyle uyutmuycak tekmeler 30.haftadan sonra ancak
Minikmucizem_ Aslima acliktan uyutmamak diye bisey yok. Benim bebegim tok olunca daha cok tekmeliyo rahatsiz edecek sekilde :) kacinci haftadasin ?
Emin_e Aslima acikinca uyutmamak diye bir sey yok ben 30.haftadayim sabah canim istemiyor bazen 12 de bile kahvalti yaptigim oluyor hic oyle basima gelmedi... hatta tokken daha cok tekme yiyorum
Aslima Mervezumra 12 haftadan sonra dediler bana bende o gunu bekliyorum. Ozaman 30 haftaya daha çok var .
Ayseysf Minikmucizem_ benım bebeğim ben açken uyutmuyor her bebek farklı tokken de hıc kıpırdamaz:) sabahları kahvaltıyı aksatıyosam eger bı kac saat mümkün degıl tekmelerden uyumam kalkıp illa yemek zorunda kalıyorum
Mervezumra Aslima 12.haftada tekmelerden uyumayacak kadar hissetmek imkansiz birsey zaten 12.haftada daha minicim oluyor benim 20.hafta ve ben bile.tam net hissetmiyorum
Halimeciftci Aslima Canim 12 haftada hissedemezsin 20 haftalığız biz yeni yeni hissediyorum tekmeleri😊 açken değil tokken genelde hareket eder😊😊
Aslima Mervezumra yaa ben şimdiden hissetmek istiyorum ne karnım da şişlik var ne bi hareket var . Ama olsun hayırlı sağlıklı olsunda vakti gelince o günlerde nasip olur allahın izniyle
Beyzaharun Mervezumra ben 12. Haftamdayım gece uyumak için yattığımda belli bir süre sonra gerçekten bir kıpırtı hissediyorum enteresan ama hissediyorum ya gıdıklanma gibi bir şey anlık böyle😂
BusraVeli Aslima Bende çok merak ediyorum ama faydalı birseymis az yağlı az tuzlu arada bir yiyorum ben