Betul55 44444444 ben de neslihan alana gittim zaten en dolu doktorlardan. Arkadaşımında doktoruydu hamileliği süresince doğum sancısında fln arayınca ulaşabildi kendisine. Doktor işi biraz kader galiba. Abimin eşi de kartalda 8 aylık oldu bi sürü dr değiştirdi şuan yüzyılda karar kıldı :)
44444444 istanbullugelin_ medıpol pendik yeni açılıyomuş bu pazartesi hasta alımına başlayacaklar oraya gidecek olanlarada sormak lazım ama medipol hastanelerin genelde iyi diye duydum
istanbullugelin_ 44444444 Pendikte var iyi özeller ama bana uzak 2 aktarma yapıp 1,5 saat yolda geçirmek istemiyorum hamile hamile
Ayse_1 44444444 bende medipole çok gitmek istiyordum ama kaynarcada oturdugum için digerleri hep uzak kalıyordu. Pendik medipolu görünce çok sevindim ama ordada tanıdığım doktor yok napicam bilemiyorum 🤷♀️
Sema1994 Bnm doktorm vr orda canan acar demis 1.5 yildr taniyrm tedavimde hamileligmde olsn guler yuzlu tam isindik birbirimize sohbet mubabbt ayrildk malesef
Ozgesn istanbullugelin_ bugün gidicem 2. Gidişim olacak sancaktepe bölgeye sorucam sizi de bilgilendiririm akşam üzeri yazarım ne kadar dediklerini memnun kaldım cok Operatör doktor özlem Aras a gidiyorum
istanbullugelin_ Ozgesn Olur çok memnun olurum 🙏🏻 Bana da Özlem hanımı tavsiye ettiler ama kendisi iki ayrı hastanede görev yaptığı için belli günler bölge hastanesinde oluyormuş doğru mu acaba
Ozgesn Ozgesn merhaba gittim hastaneye normal Doğum 1200 sezaryen zorunlu ise 1450 isteğe bağlı ise 2500 lira dediler. 11 Ocak detaylı ultrason günü aldım 256 tl ödedim ❤️
Ozgesn istanbullugelin_ evet haftada 3 gün bölge hastanesinde oluyor. Kontrollere ayda bir gidiyorum zaten artık hastanede olduğu günlerde alıcam randevu aynı zamanda özlem hanım çok profesyonel bir tüp bebek uzmanı baya araştırma yaptım iyi bir doktor seçimi yaptığıma inanıyorum . Fiyatları öğreneyim yazıcam kuzum 🥰❤️🙏
MutluB Cihan Tıp Merkezi Mehmet Cüneyt Uzun doktorum gayet memnunum doğumu Pendik Bölge Hastanesinde yapıyor. İlk 4 ay Pendik Şifa Hastanesine gittim pek memnun kalmadım 4.aydan beri Cüneyt Beye gidiyorum
Akyuz61 MutluB bende Cüneyt beye gidiyorum iyi bir doktor ama biraz soğuk geliyor bana sizede öyle mi😂😂
MutluB Akyuz61 evet biraz soğuk yapısı var ama gerçekten iyi bir doktor herkesten duyuyorum sağlıcakla gelsin bebişlerimiz de gerisi önemli değil alanında başarılı olsun aman soğuk olsun 😂
istanbullugelin_ Ozgesn Çok teşekkür ederim 🙏🏻 bende özlem hanımı istiyorum ama 3 gün orda olması aklımı karıştırıyor benim doğumumun gerçekleşeceği gün diğer hastanede görevliyse ne olacak diye kafam karışıyor
44444444 Ayse_1 canan hanım varmılş onu söylediler bende kararsızm ama gidip görmek lazım aslında bide yeni hastane oldugu için bence fiyatlar biraz daha uygun olabilir
SevdaLinkaaa Bölge Hastanesi Mustafa Özbek 🌸İlk muayenede cep numarasını verir ,7/24 ulaşabilirsiniz ,yazamazsa bile whatsapptan ses kaydı atar,bayram seyran ,sabah akşam demeden doğuma gelir ,her zaman güleryüzlüdür,başka doktor aramayın kesinlikle .🥰😍
nurellaam Ozgesn 21+2 haftalığım. Siz? Çok kibar nayif tatlı gereksiz yere insanı korkutmayan bir kadın değil mii:)