Betul55 14 haftalık hamileyim 6 aralık gecesi çok kanamam oldu hemen doktorumu aradım ve hastaneye gitmemizi söyledi beni haberdar edin dedi neyse hastaneye gittik ultrasonla bebeğime bakıldı iyidi çok şükür ama ilaç tedavisine başlamam gerekiyordu bi gün yatış verdiker işlemleri yaptık bizi oda dolu olduğu için fizik tedavi görem arap hastaların olduğu katta yatırdılar 1 saat boyunca kimse odamıza gelmedi bi tedavi uygulamadı neyse ablam gidip konuştu bizi başka bi kata aldılar genel cerrahı katına orada tam 2 saat bekledik neymiş ilaç tedarik edememişler koca hastahanede nasıl böyle bi olay olabiliryor şikayetci olamak istedim bana 3 saatın sonunda bi iğne bi serum takıldı ben o 3 saat içinde düşük yapsaydım kimsenin umrunda olamayacaktı allah korudu doktorum bir kez bile arayıp nasılsın demedi ertesi gün aramasını bekledim izinliymiş bi haber bile vermedi saat 3-4 gibi ben mesaj attım hastanemi değiştirmek istiyorum diye bana izinli oldugunu söyledi bende şikayette bulundum şikayyetten sonra mesajlar sormalar illa şikayetmi etmek gerek olması gerekenleri bu şekildemi yapıyorlar anlamadım emin olun devlet hastanesinde daha hızlı müdahale ederlerdi bana şuan çok şükür bebeğimde bende iyiz size tavsiyem hastane seçimi onlarak aklınızdan geçirmeyin bile dışı güzel içi ilgisiz çalışan elemanlar doktorlar dolu gözümden düştü yani