Sebahatmrtk 39+4 haftalığız doğumu başlatmak için evde neler yapabiliriz kendiliğinden başlasın istiyorum suniyle değil pilates meryem ana otu harici hareket olarak deneyimleyen var mı ?
Rbs111 Sebahatmrtk hastanede pilates yaptım arkadaşım Meryem ana otu suya koydu benim için . 4 saate Doğum yaptım canım
Seda_123 Sebahatmrtk Squat hareketleri yapabilirsin canım youtubedan bak birde perine masajı yaparsan kesigin fazla olmaz
Kubuuu1 Sebahatmrtk bol bol yürüyüş ve merdiven çıkmak günde 20-30 tane squat doktorum bunları önerdi bana 38-39. Haftalarda yapmamı söyledi
Aleyy00 38+2 de doğum yaptım. Doğumdan 1 hafta önce sürekli mersiven inip çıktım, yürüyüşleri çoğalttım. Doğumdan bir gün önce de halı gırgırlamıştım😃 4 saatte doğum yaptım
Rbs111 Sebahatmrtk bilgim yok canım arkadasım sağolsun Doğuma gidince haber ver dedi haber verdim koydu
Sebahatmrtk Kubuuu1 yarın bende 9.kata inip çıkıcam birde sancıları anlayamam diye korkuyorum mesela şuan adet sancısı gibi agrılarım var
Baloglum93 Bu perina masajı nasıl yaa insan kendine nasıl yapar o masajı yani benim kolum kısa göbek şişti yetişemiyorum ki
Gamzeli_03 Rbs111 bende 38+5 deyim doktorum 40+ 1 gibi 40+2 gibi doğum olur tahmini dedi bebeğin de kilosunun fazla yükselmesin diye bende suni sancı verecek diye düşünüyorum bugün kontrol de sancı falan da yoktu
Kubuuu1 Sebahatmrtk eğer giderek şiddetleniyor da ve düzenli geliyorsa giderek daha sıklasiyorsa doğum sancisidir dinlendiginizde geçmez ama düzensiz ve dinlenince geçiyorsa yalancı sancidir
Sebahatmrtk Gamzeli_03 benimki 3 890 gr pazar günü gel dedi 39+4 üm sizce banada suni verip başlatır mı ?
Rbs111 Gamzeli_03 valla benim ne açıklık vardı nE yumuşama. bebek kanalda bile değildi. Pazartesi günüydü babamı çağırıdm sezeryan günü alacaktık ertesi güne . Ama babamla evden çıkmadan benim nişanım geldi. Yani birden bire oldu nasıl oldu bitti anlamadım 😊 suni sancı istmeedim çünkü kuzenim 24 saat kadar çekti açılma olmayınca sezeryana aldılar 😞 o psikolojik olarak beni çok etkiledi o yüzden sezeryana karar vermiştim. Ama bebişim tam zamanında geldi
Gamzeli_03 Sebahatmrtk normal doğum 4 üstü zor olur diye erken alıyor doktorlar Rabb'im sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin suni yada sezeryan elbet gelecek iyi düşün ki iyi olsun suni sancı da kötü birşey değil cnm destek doğum gerçekten psikolojik birşey ne kadar olumlu iyi düşünür isen i kadar güzel geçer ben nasıl olur ise olsun razıyım yeter ki bebeğim sağlıklı olsun sende öyle düşün dua et cnm Rabb'im kulunu kulundan önce düşünür 😘🤲
Sebahatmrtk Rbs111 şuan regl sancısı gibi ince ince rahatsız eden sancılar var duramayacak derecede değil ama rahatsız ediyor sızı gibi
Gamzeli_03 Rbs111 ay inş benim de sizinki gibi olur 🤲 şu mübarek gün hürmetine dua edin ve tüm yol bekleyen anneler 😘🤲
Rbs111 Sebahatmrtk canım süreli geliyor o kadar dakik ki . 10 dk da bir geliyordu ve 1 dk bile şaşmıyordu.