Bernw Sema1994 biz çok erken döndük 😟29cu haftada şuan 30haftaligiz baş assagi ve çok baskısı var erken doğum riskim var.Dönse bı dert dönmese bı dert şaşırdım kaldım bende 😒
Adanur Bernw aynı seyi yaşıyoruz canım bnmkide cok erken döndü cok baskı yapıyor gercekten. Senin erken doğum sebebin ne peki bana doktorum öyle birşeyden bahsetmedi
Minikkurbaga 34 haftada kontrole gittiğimde dönmüş dedi doktor şuan 35. haftadayım geri dönmez inşallah ama son ana kadar dönebilir diye çok duydum bence ilk çocuksa bekle biraz döner Allahın izniyle
Minikkurbaga 34 haftada kontrole gittiğimde dönmüş dedi doktor şuan 35. haftadayım geri dönmez inşallah ama son ana kadar dönebilir diye çok duydum bence ilk çocuksa bekle biraz döner Allahın izniyle
Melikeb19 Melikemr ya dakika vs tutmadım açıkcası aklıma geldikçe elime gırgırı alıp tüm evi bir tur gırgırlıyordum hahaha etkisi oluğuna inanıyorum yani bu bebeğim de de aynı sorunu yaşarsam ilk deneyeceğim yöntem bu olur 😊
Oguzaysel Sema1994 benimki son 4 haftadır her hafta pozisyon değiştiriyor 😄 neyseki sezeryan olcam önemli değil benim ıcin🙈
Sema1994 Melikemr yinede dikket et jareketleri yaparken youtupta izledm kadin dio doktorunuza danismadan yapmayn die 😊
Arin42 bizde tam 35 haftalik olduk.benimde 28. haftada bebeğim döndü ama sürekli rahatsizim erken dogum riskim var.bebegim inşallah 38 e kadar sabreder 🤲
Sema1994 Arin42 bebegi asagida olanlar rahatsiz hep acaba bnm ki donmwdigi icn mi rahatm bi tek yatarkwn kaburgm batio kimi gwce uyutmuyor kimi gece hic agrimiyor baska sikaywrm yk ck şükür
Arin42 Sema1994 ne güzel maşallah diyelim.evet aşağıda olunca biraz sıkıntılı oluyor.yürürken sanki düşecekmiş gibi😊
Sema1994 Arin42 he ama bazen ck yorulnca bnmkide asagi baski yapio karnimdan cikacak gbi oluyo ozamn yurumek ck zorlasiyor