Ilknur_emin Nilay35 bence Ocak sonuna gelirler canım çok beklemezler. Ama seninki inşallah nişandan sonra gelir
Esmaemenova Ilknur_emin 30+4 bizim bebek aceleci biraz doktor 27 ocaktan sonra bekle dedi 🎊🎉bende sabirsizim bian once sağlikla olsun istiyorum bel ağrisi bacak kasik baş ağrisi 😫nerem ağrimiyorki
Esmaemenova Esmaemenova eksikleri tamamliyoruz yikayip ütülemek konusuna biraz geç giricem sonraki randevumda doktorun dediğine bağli yani 10 ocakda randevum var herhalde o zaman başlarim yikayip ütülemeye
Hiranurhilal Ben henuz 28 haftadayim ama heoinizee sorayim 30 dan sonra kac haftada bir komtrole gidiyorsunuz ben 2 hafta once gittm ve 3 haftada bir gel dedi daha erken deilmi ua
Aras-Altay Ilknur_emin 30+5 im daha tarih belli değil bebeğim ters hala doktor 34 de gel bakalım ona göre karar verelim dedi şuana kadar ağırlaşma felan şükür daha başlamadım
Minikmucizem_ Ilknur_emin ayniydik seninle zaten benimde 14 subat gorunuyo. Bi sikintim yok simdilik cok sukur. En son doktora gittigimde makat gelisti ama degisiyodur surekli cunku farkli farkli yerlerde hissediyorum gun icinde. Bidaki randevum 33. Haftada artik nst falan olur diye tahmin ediyorum
Gribulut 31+3 haftalığız bizde aşırı bel ağrıları ve sancılar var birde ilk hamilelikle arası kısa ondan galiba vücut kaldırmıyor 😔