Rezzan Ilknur_emin 31 haftalığız bizde🤲🏻Belimden aşagı kramp gibi agrılarım oluyo zorlanıyorum egilip kalkarken çok hareketli ogluşum canımı yakıyo o derece biri beni dövmüşde hamlamışım gibi 😂🤷♀️😔🤦♀️Bugun kıyafetleri yıkadım cantamızı hazırlıcaz artık hazır dursun Doğum Şubat 6 sezeryan
26mrv Ilknur_emin doğum için doktor hiçbirşey demiyor büyük ihitmal son ana kadar bekler benimde karnımda sertleşme acı oluyor ,kaburgam acıyor felaket şekilde kıyafetleri yıkadım eksikleri tamamladık bi bebek arabası kaldı
Nilay35 Ilknur_emin bnde kiyafetlerini falan yikadim utuledim dolabina yerlestirdim besiginide hazirladik kendi eksiklerim var ve dogumdan snra hediyelkler kaldi onlar ayarlanacak gunumuz ayni dogum tarihi bsey demedi ama 36dan snra bekleyin heran gelebilir dedi dayimizin nisani var 25 ocakta dua ediyoruz o sirada denk gelmesin 🤲 gunden gune agirlasiyorum bnde
Esmaemenova Ilknur_emin 30+4 bizim bebek aceleci biraz doktor 27 ocaktan sonra bekle dedi 🎊🎉bende sabirsizim bian once sağlikla olsun istiyorum bel ağrisi bacak kasik baş ağrisi 😫nerem ağrimiyorki
EcrinveSelim 30+5 im dha tarih vermedi geldiği yere kadar artık 😄 sizde agırlaştnzmı acaba yoruluyrm hemen baskı oluyr karnım kasılıyor
Ilknur_emin EcrinveSelim evet azcik yuruyeyim bebek toplanır gibi karnim semsert oluyor evi hamilelik boyunca kaldır indir hiç yorulmazdim geçen hafta aynı temizliği yaptım ve 3 gün topallayarak yurudum ağrıdan
EcrinveSelim Ilknur_emin aynen ev işleri zorluyor normal gözktğü içinde harektsiz kalmak isdemyrm kendim yapmaya çalşyrm
Emin_e Eksiklerim biraz kaldi ama buyuk seyler tamam, ben de acayip yoruluyorum biraz ayaklta kalsam oturmak zorunda kaliyorum... doktor dogum icin erken bakalim digerinde konusuruz dedi 30+3 oldum...
Ilknur_emin Emin_e bizimki en geç 14 Şubat dedi ama o kadar beklemez bence. Oyle olursa 40 haftalık oluyor
26mrv Ilknur_emin napayım vallla şimdiden kaburgam acıdığı için baskı yapıyor galiba zor nefes alıp veriyorum yan duruyordu makat gelişe geçmiş aşşşağı biyandan tekmeliyor bıcak saplanır gibi oluyor devamlı çişim geliyor 😂 kafayı yaslıyor üst tarafa semsert oluyor
Ilknur_emin Nilay35 bence Ocak sonuna gelirler canım çok beklemezler. Ama seninki inşallah nişandan sonra gelir