Mucizelerim2020 Arkaslar merhaba , kasık cektirmeyle hamile kalan oldu mu hiç ben dün çektirdim kasığın düşmüş dedi
Esmaemenova Mucizelerim2020 evet canim 3 hamileliğimede oyle kaldim ilkinde yaptirdİğim ay kaldim cok inanmadim təsadüf dedim ikincide bekledim 7-8 ay kalmadim çektirdiğim ay yine kaldim şimdi 3 cü hamileliğim yinede nisan sonu çektirdim mayis sonu hamile kaldim inşAllah sende kalirsin
Elvannnnnn Mucizelerim2020 benim ilk gebeligimde babaannem kasıklarımı çekti öyle kaldım. O bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu. Sonra tekrar cektirdim yine kaldım şükür 22 haftalığız.
Hayalim_ Mucizelerim2020 valla canm ben hiç inanmam bu tür şeylere ama doktora gittim doktor bana rahmin çökmüş ameliyat olman lazm yoksa gebelik zor dedi aynı gün annemin zoruyla bi yaşlı teyzeye gittim karnımı sabunlu suyla ovdu kendisi rahmin aşağı düşmüş dedi 20.gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Bilmiyorum artk Allah öyle nasip etti artık vesile mıydı yoksa gerçekten ise yaradı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mucizelerim2020 Esmaemenova ayy bana umut oldu suan bu kadin düşmüş kasigin agir birşey kaldırma bir daha dedi
Esmaemenova Mucizelerim2020 evet canim ağir kaldirma ilişkiye hergün girme 1 gün ara vererek gir inşAllah en yakin zamanda hamile kalirsin😍😍😍😍😍ben3 gün gidip geliyodum çekiyodu siki bağliyodu 3 gün ilişki yasak dedi sonuncu gün git ilişkiye gie dedi
Esmaemenova Hayalim_ Allahin izni ile oluyor tabii canim kadin bize bebek vermiyo ama Allah ona öyle bi beceri vermiş bende inanmiyodum sonra 2 yil oyle hamile kaldim bazen o teyzeler doktordan çok biliyor inan kasiklarim ağriyodu doktora gittim hemen ilaçlar verdi yapmadim hemin teyzeye gittim eliyle ovaladi bakti dedi bebek başi Aşaği dönmüş cok aşaği duşmuş dedi dün ultrasonda da ayni şeyi dedi yani biliyorlar bakinca
Kbrkrtt Bende geçen ay adet bitimimde yaptırdım yaşlı bi teyzeye, şuan adetim gecikti 4. günü.Gecikmemin 1 ve 3 . Günü test yaptım negatif💁♀️
Mucizelerim2020 Esmaemenova ama beni ilk gum kendisi cekti ac karina , sonra 2 gun boyunca da sabah uyanddigina ac karina kasiktan gobege dogru hareket verdi onu yap dedi yaptim benimkini 1 gun cekmis oldu yani . bide sogan kurune basladim 2 gundur
Hayalim_ Esmaemenova demek istedigim Allah nasip ediyor zaten ama kadın vesile oldu mu olmadi mı onu bilemem. Valla mı ya benimde bu aralar kasiklarim biraz ağrıyo 🙄
Sedaabdullah Bende gecen ay adet bitiminde gittim rahmin asagda dedi yapti belime cember bagladi 3gun dursun dedi dedigini yaptm suan adetime 4gun var umutla bekliyorm insallah hamileyimdir
Sedaabdullah Ezgi1990 malesef gebelik olmadi 😔 tekrr gelmemi soyledi ama sehir disinda oldugum icin gidemedm