21+0 haftalık erken doğum riski
elfkahramann inşallah canım benim allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bende senin gibi plesenta yukarı çıkması ümidiyle yaşıyorumkanama olmadı bende ama ultrosonda kasılma olduğu saptandı 1 haftada 4mm asagi inmis plesanta allah hepimizin yardımcısı olsun
Merveacikbas cok sukur kuzum minigin inşallah biraz daha sabreder sağlıkla kucağına alırsın 🙏
ismer19 merhaba 19. Haftamda aynı şeyleri yaşadım hastanede 1 gece yatırdılar ve 1 2 hafta hareketsiz sadece wc kalkmamı söylediler ben farklı şehirdeydim hastaneden çıkıp muayne olup uçakla kendi yaşadığım şehire geldim dedikleri gibide yaptım kendimi ve bebeğimi hiç strese sokmamaya çalıştım tabikide ya erken doğarsa nasıl olur diye arada bir düşündüm ama moralimi bozmadım şuan 36 haftalığız sizde içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🌸
ismer19 canım geçmiş olsun ama hiç moralini bozma benimde 23. Haftada ortaya çıkmıştı rahim ağzı kısalığı 21 mm ve açıklık da vardı Progestan kullandım haftalık bir de proluton iğne vuruldum ama WC ve yemek haricinde hiç kalkmadım hep yattım 34. Haftaya kadar süreç öyle geçti şimdi çok şükür 37. Haftadayız sakın stres yapma bebeğinle konuş onunla geçireceğin güzel günleri düşün ben hep öyle yaptım moralini yüksek tutman en önemlisi inşallah zamanında gelir bebişin korkma dikkat et yeter 😊
- Düzenlendi
Benimde 20. Haftada 25 mm cikmisti progestan kullaniyodum zaten magnezyumda verdi suan 27+0 haftadayiz gecen hafta muayenede 25 mm di hala cok sukur. Ama ben yatamiyorum oyle normal hayatima devam ediyorum. Sadece rahime baski oluyor ozaman hemen yatiyorum. Yada bir is guc bisey yapip uzaniyorum dikkat ediyorum elimden geldigince tabi. Insaallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize haftalarini beklerler 🙏
ismer19 amin canim insallah
ismer19 ağır iş yapma canım ayaklarını biraz yukarıda tut yatarken
Busrakilinc çok teşekkür ederim söyledikleriniz biraz olsun umut serpiyor hepimizin yüreğine 🙏 allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Bsrkoc çok saol canım benim öyle yapmaya çalışıyorum allah herkese sağlıkla bebekler nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim daha şimdiden ne kadar zormus diyorum annelik ne kadar da koruyup kollamaya çalışıyorsun nasıl mucize gerçekten allah sana da hayırlı doğum evlat nasip etsin inşallah rabbim
elfkahramann öyle yapıyorum canım bi yastık koydum sürekli yatıyorum