Kbracnar Merhaba kızlar 9 gün oluyor sezaryan Doğum yapalı ve sadece sol kasığım aşırı ağrıyor şişlik var normal mi acaba
Mervezumra Kbracnar sislik coksa doktora gidin mutlaka ama dikis yerinde az bi sislik varsa icerden dugum yeridir
Deletedmom133 Kbracnar zamanla geçer canım aşırı bir şişlik değilse benim düğün yerim sağdaydı yanardı acırdı zamanla geçti hayırlı olsun geçmiş olsun 🥰
Kbracnar Mervezumra çok hafif bir şişlik var ilk günden beri sol tarafım daha çok ağrıyor ve belden boynuma bir zonklama ağrı giriyor
Mervezumra Kbracnar dedigim gibi dugum yeri olabilir benimde sag tarafimdaydi doktorum dugum yeri oldugunu soylemisti
Kbracnar Deletedmom133 sağol canım 🙏 inşallah biran önce geçer sağ tarafım sağlam sol tarafım çürük gibi ağrıyor 😂
Mervezumra Kbracnar benim 1 hafta sonra gecmisti 10 gun de tamamen normal hayatima donmustum ama iciniz rahat etmiyors bir dotora gidin enfeksiyon filan olur Allah korusun
Kbracnar Mervezumra doktoruma sormuştum normal orası Doğumda daha çok zorlanmış olabilir demişti ama içim rahat etmedi pek
Deletedmom133 Kbracnar inşallah canım zaten daha yeni doğum yapmışsın 3 hafta sonraya kadar mutlaka yok olur 🥰🤲🤲
Kbracnar Deletedmom133 inşallah canım yavaş yavaş toparlanıyorum tek şikayetim bu yoksa ilk gün ayaklandım gezindim sürekli
Deletedmom133 Kbracnar bende aynı 2 gün hastanede yattım evde eşim ve ben kaldım benimde tek derdim orasıydı yanıyor du birde ben yazın doğum yaptı pisik oldu iltihap falan minkapti diye korkumdan ağladım sonra geçti çok şükür darısı başına 😊🤲
Kbracnar Semaaonursnmz umarım canım zamansal geçer aylar geçip hala ağrıyor diyenler var şükredelim yinede biz 🙏
Semaaonursnmz Kbracnar aynen öyle canım ya ama ilk başta nescafe o kadar önemli ki ben durup durup içiyordum zaten boşluktan hep iöesim geliyordu bebeğim yoğun bakımdaydı bende hep içerdim odada
Kbracnar Semaaonursnmz bende ara ara içtim doktor bişey demedi o konuda ama yakınlarım içmemi söyledi ağrılarım İçin 😊 çok geçmiş olsun neden kuvezdeydi bebeğin
Semaaonursnmz Kbracnar iyi yapmışsın içerek ben 34 haftalıkken doğum yaptım çok minikti ve ciğerleri gelişmemişti şimdi de bi takım problemler var ama umarım bunları da atlatacaz