Kızlar 30+3 haftalik hamileyim bebeğimin hareketleri normal mi bilmiyorum titriyor Çırpıniyo kasiliyo gibi sanki böyle bi şey yaşayan var mı doktor muayenelerinde hersey normal cevap verenlere Teşekkür ederim simdiden😊

canım bende o haftalarda öyle bişey yaşamıştım sanki böyle bi boksör kum torbasına vuruyo gibiydi sordum ama tatmin edici bi cevap alamadım bende sonra hiç olmadı zaten bi kere yaşamıştım bende o durumu.Ama hıçkırık değil çünkü şu an hıçkırık tutuyo anlıyorum o hıçkırık gibi bişey değildi çırpınıyo gibiydi

Mrlyldrmmm az önce bi post da bende başka bir anneye sordum yok dedi, bizde 37 haftalık olduk bende de oluyor sanki bildiğin bi titreme oluyor sonra normal hareketlerine dönüyor ikidir oldu aynı şey umarım normaldir 🙄😇

Mrvgk yok öyle değil de uzun sürüyo hickirik olsa kalp atışı gibi olmaz mi

Burda bi postta okumuştum bebek kordonu tutuyomuş o yüzden titreme oluyomuş birine doktoru demiş ne kadar doğru bilmiyorum tabiki.

SusamveAnnesi Evet bende oyle okumustum sanirim uygulamanin gunluk bilgilerinde vardi . Bebek kordonu tutunca boyle bir sey yasamaniz munkun diyordu ama bu uygulamamiydi emin olamadim.

Tam olarak 5 dakika once oldu sanki suyunu da calkaladi icerde😂 yerleri daraldi miniklerimizin normaldir bence🙏

Mrlyldrmmm hani gerinirken biz de bazen titrer gibi oluruz ya öyle hayal ediyorum bende de oluyor sanki kısacık zzzt diye titriyor çok komik esneyen gerinen bi bebiş hayal ediyorum o anlarda