Dilan3eymenn Asya2020 ama benim henüz belli değil içimden kuz geçiyor bakalım hayırlısı inş önümüzdeki hafta gutcem Dr inş gösterir
Asya2020 Ayın 30 unda randevum var benim de 🙏🏻 Günler hemen geçsin de ultrasonda onu göreyim istiyorum
Asya2020 Hazirab anneleri whatsap grubu kuralım ordan haberltlşrlim bence alışveriş sağlık açısından birbirimize çok katkımız olur çünkü aynı ayda Doğum yapıyoruz kuzular
Dilan3eymenn nunu90 iyi gidiyor çok şükür hayır henüz öğrenmedim önümüzdeki hafta gutcem Dr bakalım kendini gösterecekmi bu arada 12+5 günlük olduk
Dilan3eymenn daisy35 şuan seninle aynıyiz ama benim henüz belli değil 2 hafta sonra gitvem bakalım ne ducek Dr umuz😊😇😇🤗
Kavrlms16 Betul_53 12 haftamda ikili tarama testinde dedi doktor sonra kendi doktorum da erkeğe benzetti ama dün 14 haftalikken yani devlete gittim ordakide doktorda kıza benzetti 😊
Asya2020 Hatmaz kuralım kızlar bebeğimize aldığım kıtagetler atarız doktorları atarız Doğum için yardım ederiz brbirimize faydalı bilgileri herkes paylaşır 🙏🏻
Asya2020 30 Aralık’ta Benim de kontrolüm var bana yüz yüzde erkek dedi ama insan korkmuyor değil belkide kız der doktor aklım çok karışık sağlıklı doğsun tek isteğin
yazannesi Ben de 13. Haftadayım 12.hafta kontrolünde erkek dedi doktorumuz bacak arasında da gördü organı, ama 16.hafta kontrolünde net bişey der sanırım. Başka bişeyle karışma ihtimali var mıdır ki hiç erkek denip kıza dönen oldu mu acaba kız isteyenler😂
nunu90 yazannesi benim yeğenime önce erkek demişlerdi,sonraki kontrollerde kız olduğunu söylediler ve kız doğdu ☺️