cisemd59 HlyaGrbz Allah yardımcınız olsun inşAllah senin de bebeğinin de sağsalim gelsin minnoş canım benim 💕😇
cisemd59 Aysealty anladım canım Rabbim senin ve bebeğinizde yardımcısı olsun inşAllah düzelir dikkat et kendine bol bol su iç.
Aysealty Muallime inş hepimizinki düzelir canım sonuçlarını bizede yaz okudukça sevinelm havuç suyunu mutlaka denicem🙏
1PrensAnnesi Aysealty suyun azlığının çaresi kolay kahve çay azalt hatta mümkünse içme normal çeşme suyunu günde 8-10 bardak civarı tüket düzelir🙏🏻 Korkma çok ciddi bişey olmaz kolay normale biniyo
Emineacr Aysealty cnm ben ilk gebeliğimde yaşamıştım doktorum havuc suyu iç birde ev yapımı vişne reçeli varsa onu şurup şeklinde yap iç demişti baya etkili olmustu baya artırdı
Aysealty Emineacr anneme söylersem kendi yapmadıysa bile bulur hem kansızlıgada iyi gelir vişne dimi cok saol cnm☺Bi katı meyve sıkacagı bakıyım ben gelsin hemen
Emineacr Aysealty aynen cnm ben tek havuc suyunu içememiştim içine biraz portakal falan sıkıyordum ama faydasını cok gordum ikisininde