Aysealty Kızlar merhaba bugün 15+2yim.doktora gttik cinsiyetini öğrendik kızım olucakmış😍Ama doktor suyumun az oldugunu bol su içmem gerektiğini söyledi kontrollermide biraz sıklaştırdı.aynı durumu yaşayan var mı?
Damla________ Aysealty hayırlı olsun. Aynı durumu yaşamadım ama bol su içersen bebeğin içerde daha rahat olur çay içiyorsan biraz azalt su içmeyi engelliyor çünkü su👍🏿
1PrensAnnesi Aysealty suyun azlığının çaresi kolay kahve çay azalt hatta mümkünse içme normal çeşme suyunu günde 8-10 bardak civarı tüket düzelir🙏🏻 Korkma çok ciddi bişey olmaz kolay normale biniyo
Aysealty Damla________ cok çayla aram yok canım günde içersem 1bardak en fazla o da her gün değil.su içtigimi sanıyodum ama yeterli değilmiş demekki zorlucam biraz artk
Aysealty HazelBaskal doktor bana günde 20bardaga kadar en fazla dedi.bebegin mesanesini kontrol etti cok dolu degil onda sıkıntı yok demekki idrarını yapabiliyor dedi.nasıl dengelicez bilmiyorm 😔
Aysealty deletedmom211 bulantılarım 13.haftada geçti cnm ondan sonra hep ekşi istedi canım özellikle yeşil elma.arada sacma sapan tantuni falanda istiyorm hala😅Ama tatlı delisi olmama ragmen hiç tatlı istemedim daha
Aysealty cisemd59 ultrasonda anlasılıyor canım zaten arkası siyahsa bebek belirgin olarak görülüyorsa sıkıntı yok sanırım doktor bugün öyle söyledi siyah yerler az dedi bana bol bol su iç 2hafta sonra gel yine kontrol edelm dedi
HlyaGrbz cisemd59 2 litre içiyorum elimden su şişesi düşmüyor canım onun dışında çorba ayran sulu ne varsa içmeye çalışıyorum canım
deletedmom211 Aysealty kuzum bende tatlı hastasiyim ama ben çok tiskindim bende eski tuzlu yiyorum senin cinsiyet ne 😀
cisemd59 Aysealty anladım canım Rabbim senin ve bebeğinizde yardımcısı olsun inşAllah düzelir dikkat et kendine bol bol su iç.
cisemd59 HlyaGrbz Allah yardımcınız olsun inşAllah senin de bebeğinin de sağsalim gelsin minnoş canım benim 💕😇
Muallime Benim de suyum azmış, doktor her gün bir bardak havuç suyu ve en az on bardak su içmemi söyledi 🤰🏼🌺 sen de öyle yapabilirsin canım.
Aysealty Muallime inş hepimizinki düzelir canım sonuçlarını bizede yaz okudukça sevinelm havuç suyunu mutlaka denicem🙏