Smybgrack Kızlar tekrar sormak istiyorum bu soruyu çok tedirginim haftaya 19.haftama giriyorum ve alttan muayene olucam sebebide bilmiyorum rahim ağzınamı ne bakılıcak bu haftada alttan muayene olan varmı
Alparslnbuss Smybgrack sanırım plesanta rahim agzını kapatıyo mu diye bakacaklar o zamanda normal doğum olmaz maalesef
glnzk Smybgrack detayli ultrason da gözüküyor aslında rahim ağzı uzunluğu ben hic alttan muayene olmadım anlamadm
Masal-90 Ben 21 haftalık hamileyim 3 kez vajinal ultrason yapıldı sonuncusu geçen hafta... bebege bir zararı olmuyor, benim plesentam yapışık mi diye baktılar değilmiş neyse ki, bir sorun yaşamadım.
Smybgrack Masal-90 Evet evet böyle bişeyde söylediler plesenta ile ilgili ama inanın çok anlayamadım o anda bebeğe bi zararı vs olmuyodur değilmi bide bu haftalarda alttan mıayene acıtıyomu
Masal-90 Masal-90 sonuncusu detaylı ultrasonun sonunda yapıldı perinatolog tarafından kendimi kasmadım acıma olmadı sanırım bu sebepten... geçtiğimiz cumartesi yapıldı
Elifusa Ben hem ultrason hemde elle muayene oldum bence kötü bişey olsa doktorlar yapmaz yinede araştır için rahat etsin
Alparslnbuss Smybgrack ben bu kadar erken olmadım ama 26. Haftada oldum erekn doğum riski cıkmıstı ama teyzemle görümcrm oldu teyzemin ki yukarı cıktı görümceminki cıkmadı
Smybgrack glnzk Zaten detaylıyada ay sonunda giricem yani korkuyorum hem acıtmasından hem bişey olmasından
glnzk Smybgrack ay sonunu bekle bence bi sorununuz mu varda Alttan bakcak yoksa srf rahim agzina mi yanı ben ha dogurdum dogurcam yanı hic Alttan muayene olmadim hamilelikte sade çatı muayenesi var onada haftaya39 olucam ozamn gtcem yanı anlamadım acaba doktor Noye detaylıyı beklemiyor
Smybgrack Alparslnbuss Doktora bunun bi zararı olup olmadığını sorduğumda bizim size garezimizmi var diyo
YummyMummie Smybgrack . Yurtdışında yaşıyorum. İlk zamanlar tam haftasını hatırlamıyorum alttan muayene oldum. Şimdi 23 haftalığım ve rahim boyumu ölçemek için aşağıdan muayene oluyorum.
Nltka Ay ben 23 haftalığım çok şükür hiç alttan muayene olmadım hiç bu bahsettiklerinizden bahsetmediler 🤔