AylinKadir Cansuacar ayy çok sevindim gerçekten böyle haberler duymak beni çok mutlu ediyo inanın kötü şeyler duyunca morelim bozuluyo. peki cinsiyettede emin olmuşsunuzdur :))
Cansuacar AylinKadir kız kız canim😇🤩 ya bizde öyle gerçekten cok utangacti yüzünü kapadi hep zor yakaladik yüzü açık pozunu😂
yorumcuanneniz Cansuacar bence en iyi doktora gidiyorsun doğum doktorumuz o idi müzik ve sohbet eşliğinde çok güzel doğumumuz oldu ayrıca doğumdan sonraki ilgisini unutmicam Görebileceğim en şefkatli ve iyi doktor olarak kalıcak sizinde Rabbim sağ salim kucağınıza Almayı nasip etsin insallah ❤❤❤
Cansuacar yorumcuanneniz böyle şeyler duymak beni cok mutlu ediyor teşekkür ederim Allah razi olsun😇😇🙏🏻🥰
Gizem3410 Bende 22.haftamdaydım 11. haftamdan beri Atiilla beye gidiyorum kendisinden çok memnunum çok esprili iyi bir hoca biizimde pazartesi detaylı ultrasonumuz var cok heycanliiyim en son bir ay önce görmüştüm kızımı💓💓
Cansuacar Gizem3410 canim hayirli olsun sanada insallah hayirlisiyla kucagina alirsiniz gercekten mükemmel bir doktor cok güzeldi detayli ultroson tadini cikar videoya al mutlaka😇🙏🏻🤩
BeybininAnasi Cansuacar evet canım yaptırdı. Bende risk yoktu, yani ben ne kilo aldım -hatta verdim- ne bebeğin kilosu fazla ne de suyu fazla ama yine de yaptırdı. Şükür bir şey çıkmadı. Gördüğü tek risk kilolu olmamdı, çıkarsa ordan çıkar dedik ama çıkmadı 🙏🏻
Cansuacar BeybininAnasi yaa iste normalde yapmıyorum dedi ama sen cok kilo aldin dedi 4 kilo almışım 1 ayda suanda 77 kiloyum 62 ile hamile kaldim😂😂aslinda gorunurde zayif uzun boyluyum ama nereye gidiyor bu kilolar cozemedim yada hâlâ kendimu zayif görüyorum 😂😂oda dedi o yüzden sende şeker çıkabilir 2 hafta sonra gel dedi 27sinde tekrar gideceğim
Gizem3410 Cansuacar bende çok stres yapiyorum kötü bişey çıkacak diye😕 endişeliyim bi an önce pazartesi olsun istiyorum ne kadar sürdü acaba
AylinKadir Cansuacar ben 78 ile gittim yani boyum 1.70 zaten kilo almştm evlendikten sonra 🙊 4. Ay hala kilo almamışım bana aferim böyle git nasıl besleniyosan devAm et sen dedi çok sevindim😋😋😋 kilo almayız inşallah çok yaaa
Gizem3410 Cansuacar bende şuan 5.ayımı bitirdim 7 kiloya yakın aldim 60 kiloyum tam hamile kaldığımda 53 500 filandim banada yaptırır o zaman🙄
BeybininAnasi Cansuacar işte ben de kiloluyuum diye şüphelendi sadece 😂 yoksa ben kilo almadım, çok memnun o yüzden benden 😂
Marinnn AylinKadir amin canim sanada hayirli dogumlar diliyorum saglikla alirsin insallah kucagina 😍 yanilmadi 16 da kiz dedi 39 hala kiz 😂 dogunca surpriz olmazsa tabi 😂
Cansuacar AylinKadir yaa ben çok çabuk kilo alıyorum her seferinde kızıyor ama ne yapiyim elimde degilki😂😂