Cansuacar BeybininAnasi bizede ilk kiz dedi sonra erkek gbi dedi sonra kiz dedi 71 keremi soylicem kzi iste dedi 😂😂
BeybininAnasi Cansuacar bana da diyo ki ben atıyorum cinsiyetini inanma bana sakın 😂😂sonra da ama hep attıklarım tutar diyo 😂😂
Marinnn Deniz_Efe bende bugun oradaydim 😂😂 Deniz diye 3 4 yaslarinda bi erkek cocuk vardi 😂😂 bu arada adasim bende Denizim😂
AylinKadir BeybininAnasi hahaha aynısı banada oldu muaynede bi 2-3 defa sordjm kesinmi alışveriş yapıcam falan diye al al dedi bende iyi sevindim dedim eğer erkek çıkarsa getirirsin maviye boyarız beraber dedi 😂bende tam kapıdan cıkarken tekrar döndüm sordum kız kız gidebilirsin dedi bakalım cinsel organını gösterirken bana bak bu vajinasının dudakları eğer testis değilse demişti içime kuşkuyu orda düşürdü açıkcası 😬
BeybininAnasi AylinKadir genelde böyle espritüel olduğu için insanı muallakta bırakıyot 😂 bana da d vitamini damla şişesini kafaya dik bitir dedi. Şaka zannettim. Sonra tekrar söyledi, şaka değil miydi ya dedim 😂😂 değilmiş 😂
Marinnn AylinKadir hos buldum 😊 evet canim hamileligimin başından beri Atilla beye gidiyorum 39. Haftadayim 😊
Cansuacar AylinKadir evet ya bazen şaşırıyoruz eşimle doğru mu diyor takiliyormu acaba diye 😂videolarimiz falan hep kahkahali 😂
AylinKadir Marinnn maşallah rabbim hayırlı doğum nasip etsinnn :) atilla bey cinsiyette yanıldımı hadi sanada sorayım :))
Marinnn AylinKadir amin canim sanada hayirli dogumlar diliyorum saglikla alirsin insallah kucagina 😍 yanilmadi 16 da kiz dedi 39 hala kiz 😂 dogunca surpriz olmazsa tabi 😂
BeybininAnasi Cansuacar evet canım yaptırdı. Bende risk yoktu, yani ben ne kilo aldım -hatta verdim- ne bebeğin kilosu fazla ne de suyu fazla ama yine de yaptırdı. Şükür bir şey çıkmadı. Gördüğü tek risk kilolu olmamdı, çıkarsa ordan çıkar dedik ama çıkmadı 🙏🏻