Nururuk tansuyalman
Merhaba kızlar bu gün toygun hocaya gittik 33+3 kilo 2280 44 cmboyu çok iyi dedi ve nst bağladı beni 👍 herşey yolundaymis, doğumla ilgili konuştuk doğal doğum destekçisiymis kendisi yani doğum başlayıp sağlıklı bir şekilde ilerlerse normal doguruyorsun epidural sordum epidurala karşı bı doktor, doğuma müdahale edilmemeli dedi sancı hissi kayboluyor anne çok zorlanıyor ıkınma safhasinda dedi, vakumla çekme durumu oluyormuş eğer siz vakumu kabul edip bu sorumluluğu alırsanız uygulanmış anne babaya bırakıyor bu sorumluluğu bizde eşimle vazgeçtik o anda mecburen 🙄 ( vakumu göze alamam) yani ya normal çatır çatır dogurcan yada epidural sezeryan 🤣 biz normal anlaştık şu an bebeği 40. Haftaya kadar bekliycez o zamana kadar hiçbir çatı muayenesi falan yok, eğer hala gelmezse 40 a kadar normal yolla o zaman çatı muayenesi yapılıyormuş bir kere bebeğin büyüklüğünü ve doğum yolunun uygunluguna bakıyormuş ( yani bizi ne kadar zorlayacagina doğarken) o durumda eğer çatı uygunsa sanırım suni ile doğum başlatıyor ama uygun değilse epidural sezeryan dönüş oluyor. Bu işin sonu birazda kısmet yani arkadaşlarım, Allah hepimize yarım etsin bebeklerimiz kendi istekleriyle gelsin inşallah çok heyecanlıyım 👍 bu arada normal 2500 tl sezeryan 3000 TL mis eğer hafta sonu veya gece doğum başlarsa normal 2750 oluyormuş sezeryan gene 3000 di galiba şu an onu tam hatırlamadım, Onuda hastane öyle bı politika izliyormuş Toygun hocanın isteği ile değilmiş yani