cerrah61 Hlee inşallah valla güzel olur 😊 yok özel bir sebep değil de kuzum eşim biraz hassas bu konularda gelecek olana biz engel olamayız zaten bu testin sonucu kesin çıkmıyor aynı zamanda ne doğduğunda ne de anne karnında bir müdahalesi yok ben istemiyorum dedi açıkçası ben de çok ısrar edemiyorum sadece doktora gidelim birlikte konuşup soralım aklımızda ne varsa ona göre hareket ederiz dedim napiyim artık 😒😄😄
Hlee cerrah61 cerrah61 öyle tabi ki de allahtan gelene razıyız . Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşllah 😍
Kbracoskun Burcu_yucesoy suan 12 doldu 13 e girdim ama.hâlâ var 🤦♀️ bunyeye göre değişiyor tabi belki senin durur
Aysessss Kilo aldınız mı kızlar? 9+1 im ben, gecen hafta 1 kg vermiştim, bu hafta 2 kg almış görünüyorum, yani toplamda 1 kg almış gibiyim, bir de karnım hafif çıktı ve sert gibi, sizin nasıl?
Mrv1234 Valla benim simdiden karnim cikti kizlar cokda belli oluyo ikinci hamileligim😂😂doguma kadar koca gobekli olucam bu gidisle😁😁😁
bbeerraatt 9+4 mide bulantısı halsizlik uykusuzluk yorgunluk şişkinlik kabızlık. . 9 haftalıklar hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu an ?
busrasahinn Maviilm ne güzel maşallah benimde dursa keşke ama ben enfeksiyon olsada olmasada 9 ay çekiyorum o akıntıyi
busrasahinn Maviilm 9 ay 10 gun korumalı o zman benim bebek ahahahah 😂😂 normalden o kadar fazla ki plansız olduğu halde akıntıdan anlamıştım ben hamileligimi 4 gün direndim test yapmamak için cift cikacak diye😂 😂 maddi açıdan fazlasıyla zorlanicam yoksa istiyodum ama maddiyat el vermiyo diye yapmiyoduk bi de baktım ki çift çizgi 🙈
Maviilm busrasahinn ahahh komik ya direniyon bide 😂Rabbim bereketiyle getirsin inşallah canm 😍her çocugn rızkı ayrı gelir😍😍