Burcu_yucesoy Maviilm 9+3 ben de. Mide bulantısı, iştahsızlık , kabızlık 🙁 koku hassasiyeti.. sanırım biraz ağır geçiriyorum. 12. Haftadan sonra geçiyor diye umutluyum ama bakalım inşallah böyle devam etmez
busrasahinn Maviilm 9+5 den selamm 😊 kasik ağrım var halsizlik yorgunluk uykusuzluk var göğüs hassasiyeti en uç noktadaydi biraz daha iyi şimdi çok nadir gece bulantilarim oluyo 🙈
Hayraz Maviilm 8+3 benim akşamları midem çok sert arkadaşlar sizinde öylemi az yesemde çok yesemde öyle sizin nasıl, ilk belirtilerim neyse hala devam ediyor deyişen bisey yok ağız tadı iğrenç bulantılar devam ama kusmuyorum
Ileyda_12 Maviilm arada oluyo 2 buçuk hafta çok kötüydü hiçbişey yiyemedim şuan biraz daha iyiyim siz kaç haftaliksiniz durumlar nasil
cerrah61 Maviilm benim de geçen hafta öyle olmuştu hatta eşime de dedim bişey mi var acaba neden indi hassas da değil artık diye panik yaptım ama doktora gidince rahatladım çok şükür ara ara belirtilerin gidip gelmesi normalmiş sen de endişe etme😊
hilalcali Maviilm benim göğüs hassasiyetim 7 haftada geçti ve şuan 10 haftaya girdim ne şiş ne hassas herkesin farklı oluyormuş belirtileri kimle konuşsam endişelerimi anlatsam hep bunu söylüyorlar mide bulantılarım geçti bi tek iştahsızlığım var onun dışında normal herşey
Maviilm cerrah61 halla halla bende bir hafta sonra gitcem merak ediyorm ya benm geçen sene bebegim karnımda kalbi durdu 1 ay boyunca hemde hiç farketmedm 🥺
cerrah61 Maviilm yapma ya beni de korkuttun şimdi o zaman sen 1 hafta beklemeden git hemen doktora önceden böyle bir şey yaşadım endiselendim bebeğimi görmeye geldim de için rahat etsin ya Allah korusun korktum şuan Rabbim yaşatmasın
cerrah61 Maviilm hamile insan bunu okursa tabi korkar 😒 Allah bidaha yaşatmasın kuzum bence sen ihmal etme bekleme de git ya için de rahat etsin ama bence iyidir bebişin hatta sen biraz rahat et vücudun biraz gevşesin rahatlasın diye bir kaç günlüğüne kaçmış olabilir belirtiler 😊😊
Maviilm cerrah61 orası öyle canm vala Rabbim yardımcımz olsun inşallah sağ salim alırız kucaklarmza inşş 😊
Hlee cerrah61 merhaba önceden de konuşmuştuk ☺️ Ümran hanıma gidiyoruz hemen hemen aynı zamanlarda doğum olucak ikili test için ne zaman gitceksin canım
semaramazann Burcu_yucesoy Canım merhaba aynı senın sıkayetlerının hepsnı yasıyorum + migren agrılarım var artık her sabah yataktan cıkmak ıstemıorum yıne basım agrıcak kusacagım bulanacagım dıye sabah olmasını ıstemıorum. Dua edıyorum bır an once bu donemı atlatmamz ıcın
Kbracoskun Burcu_yucesoy suan 12 doldu 13 e girdim ama.hâlâ var 🤦♀️ bunyeye göre değişiyor tabi belki senin durur
Maviilm busrasahinn evet benm gögüs agrımda arada bir sızlıyor ama indi biraz şişkinlgi bende bişey oldu sandm😄