44ebru Yagmurferdic serdar Büğrü hocada harika bi doktor devlet hastanesi olduğu için ben tercih etmedim dikişleri normal diye yani
Glsh23 Bende bugün Alı Pekinceye gittim çok memnun kaldım detaylı ultrasyon gibi her şeyi anlattı çok guzel iletişimi var iyi ki Burdaki tavsiyeleri dinlemişim çok sağ olun😘
44ebru Glsh23 gerçektende öyleydi bende buradaki tavsiye üzerine gittim çok çok memnun kaldım tavsiyede bulunan arkadaşlar çok saolun Allah razı olsun ☺️
Mervemm 44ebru evet baya iyi detaylı bakiyor resmen ultrasonda. Anlatimi yine öyle ne yapmam lazim herşey söylerdi suan ben arastirma gidiyorum ama ali hoca gelcem doğuma
Mervemm 44ebru öyle düşünüyorm bide benim 2 kaybim var 2side ali hoca haberi var gittim yanina hep bu yüzden gitmek istiyorm. Ben pahalıdır diye doğum orda ondan gitmedim
44ebru Mervemm anladım cnm inşallah bunda öyle bi sıkıntı yaşamadan sağsalim bebişini kucağına alırsın Allah kimseyede kayıp yaşatmasın çok zor o kadar emek veriyoruz
Mervemm Sibelcik ali hoca git sende canim bende ilk gebeligimde seyma osmanoğlu gitmiştim birinci au muayne oldum gitti doktorsuz kaldim
Sibelcik Mervemm Özlem hocanın eşi var Tarık bey gözde akademi de kendisi riskli gebelik uZmanıymış bir ona bakayım dedim
44ebru Mervemm eski diş hastanesi bize de biraz uzak cnm biz aşağıdayız paşaköşkü üstü ile diş hastanesi arasındayım
44ebru Mervemm evet araştırmada girmiştim çok şükür bugün de oğluşuma kavuştum bir önceki doğumumu zercan kalı yapmıştı. Perişan olmuştum Bu defa Ali hoca yaptı Allah bin kere razı olsun çok şükür hem ben hem çocuk çok çook ii Ali hoca müthiş bir doktor 👏👏
Mervemm Sibelcik bende gözde akademi zercan kali riskli gebelik uzmaniydi gittim ama begenmedim hic . Tarik bey hic bilmiyorum nsl