Mervemm 44ebru bilgim yok ama canim hastne sahibi kuzenim arkadaşı diye oraya gitcem yardımcı olacaklar diye. Ama hayat hastanesinde komsum gelini 1800 yaptı doğum gülten usta park hastanesu de 2500 de bisey di
Mervemm 44ebru bilgim yok ama canim hastne sahibi kuzenim arkadaşı diye oraya gitcem yardımcı olacaklar diye. Ama hayat hastanesinde komsum gelini 1800 yaptı doğum gülten usta park hastanesu de 2500 de bisey di
44ebru Sedanur26 ben hep zercan kalıya gittim memnunda değilim 37 haftalık oldum başka doktora gitmek istiyorum sezeryanlıyım ya Ali pekince yada miray hanıma gideyim diyorum ama karar veremiyorum senin doktorum kim memnunmusun acaba
Sedanur26 44ebru Zehra kuzuya gidiyorum ilk gebeliğim çok memnunum canım zercan kalıya gittim 2 ay memnun kalmadım
Mervemm 44ebru zercan kalı birtek tüp bebek özen gösteriyor bende senden gelen 3 kuruş para begenmiyor zaten cok paragöz bir kadin bn 11 hafyaya kadar gittim 5 dk sürüyordu muayne
44ebru Sedanur26 bende Miray Sekkin Eser e gitmeyi düşünüyorum park hastanesinde çok kararsızım biraz geçte kaldım kabul etmeme olasılığıda yüksek 😏
Mervemm Sedanur26 bende miray hocaya gitcem park hastanesi 2000 mi doğum indirim flan uyguladilarmi sana aceba
Sedanur26 Mervemm normal fiyat 2000 benim eşim askeri personel o yüzden yüzde 20 indirin oluyor ama normal çalışanlara indirim var mı bilmiyorum
44ebru Mervemm aynen öyle valla cnm bende bugün Ali Pekince ye gittim ilk defa olarak çok memnun kaldım düzenli kontrollere gitmeme rağmen hiç net yüzünü görememiştik bugün gördük Allah tan bişi olmazsa inş perşembe günü için gün verdi sezeryan olucam fiyatta 2000 tl Gözde Akademi 3050 fiyat çıkarmıştı o da takipli hastayız diye yoksa daha pahalıymış 😏
Mervemm 44ebru vaov valla bu fiyata bende ali hocaya gelirim cok seviyor onu oda gözde diye cok pahalıdir dedim ama ali hoca harika bisey hercekten
44ebru Mervemm valla gözde akademiyle aynı fiyattıır demiştim bende zercan kalıya o parayı vereceğime Ali hocaya vereyim dedim ama çok güzel oldu 2000 tl dediler bencede ona git sende sadece muayene ücreti 100 tl işte akademiyle aynı park hastanesinin muayene ücreti de 80 tl
Mervemm 44ebru aynen en iyisi bence ali hoca zercandan ne kadar nefret ettim ya msj attim 2 kaybim vat hani korkuyorum.dedim batmalarim flan oluyot bana cevap vermdi sinir oldum
44ebru Mervemm ya benim ilk çocuğumun da doktoruydu kadın hiç ilgili alakalı biri değil ama işte ben çok araştıramadıydım yine ona gittim dedim o kadın biliyor bari baştan beri ama Ali hoca gerçekten çok iimiş eşimde çok beğendi boşuna zaman kaybetmişiz dedi
Yagmurferdic Glsh23 Beydağı kadın hastalıkları ve doğum a gidiyorm tabi yeni yerinde Malatya devlet olarak adı değişti galiba. Serdar büğrü. Görev yerimizi Pütürge burda yaşıyoruz, fakat hafta sonları falan geçiyoruz merkeze kayınvalidem orada
44ebru Yagmurferdic serdar Büğrü hocada harika bi doktor devlet hastanesi olduğu için ben tercih etmedim dikişleri normal diye yani
Mervemm 44ebru evet baya iyi detaylı bakiyor resmen ultrasonda. Anlatimi yine öyle ne yapmam lazim herşey söylerdi suan ben arastirma gidiyorum ama ali hoca gelcem doğuma