cinaroglusinem damlamemetgurel İlknur adanır olarak geçiyor yorumları gayet iyi ama mesleki olarak pek bir ekstra göremedim ben
Tugba123 cinaroglusinem en azından kibar sorulara cevap veriyor hiç sabırsızlığını görmedim her zaman mesai saatinin bitimine yakın gitsem bile 5-10 dk bakmadı hep detaylı inceledi ben memnunum kendisinden .
Tugba123 cinaroglusinem ben eyüp Kemerburgaz da oturuyorum ama benm için fark etmez bende ayak uydururum size 😊 benm doktorum geldiği için oraya bende geleceğim
cinaroglusinem Tugba123 o çok önemli tabi benim doktorum öyle değil yarım saat boyunca soğuk savaş veriyoruz resmen 😂
Tugba123 cinaroglusinem evet 😅 doğum ocağın ilk haftası şurda ne kaldı başka doktora gidemem. İkizlerimin teyzesi o 😍
cinaroglusinem Tugba123 ayy asla gitmem son gün olsa doktor değiştiririmm😂 ki değiştirmeyi düşünüyorum
Tugba123 cinaroglusinem aaa senin çok az kalmış . Allah ım sağlıkla almayı nasip etsin kucağına İnşaAllah. Daha önceki postun denk geldi sende kolay şeyler yaşamamışsın . Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi de nasip etsin İnşaAllah