Tugceyildizzz Ben de 16 haftalıgım 12. Haftada benmde göstermedi cuma günü kontrolüm var gösterir kendini insallah 🤩
masalsii hilal_yener ay bilmiyorum ama cok uğraştı doktor haftaya tekrar giderim kontrol sürem bitmeden, bide 79 ile hamile kalmıştım 79.500 cıktım cok sasırdım deli gibi yemek yiyorum ama hatta şiştim de 😂
AylinKadir hilal_yener 12+4 de kız olabilir dedi doktorum 15+4 de doktorum tekrar kız dedi ( ben bacak arasında bi çıkıntı görsemde doktor kız diyor ) 158 gr boyunu bilemiyorum 🙊 🥰🥰
aysun_35 hilal_yener aynen bende bunun bilincindeyim Ama nasıl kilo aldım saskinim yürüyüş fazla yapamıyorum havalardan dolayı yüzden sanirim
hilal_yener aysun_35 bende dikkat ettiğim halde aldım merak etmeyin 😂 göğüsler şişiyor göbek fırtlıyor ya görünüşe bakarsak ne basen ne bel sadece göbeğe ve göğüse almışım
Zeynepg Benimde 15 haftalıkken gösterdi. Ve doktorum daha uzanmamla birlikte pat diye söyledi oğlumuzun olcağını 😂 Söylemese de biz görcekmişiz bacaklar bu kadar komik açık görünebilirdi. Sizde öğrenirsiniz inşallah sağlıkla gelsin bebekleriniz ❤️
Eylul_ Bende 16 +1 im hâlâ öğrenemedik cinsiyetini. Hiç yemek yiyemyorum halsizlk ve istahsizlk var bende arti bulanti .. var mi benm gibi geçiren
Gamze20gamze hilal_yener bizde 14. Haftada ogrendik erkek dedi dr. Şuan 15+4 üz 2 gün önce 130 gr 14 cm di minigim🙏