hilal_yener 16 haftalık hamişler hamileliğiniz nasıl geçiyor cinsiyetiniz belli oldumu benimki inat ediyor göstermemekle terbiyeli çocuğum benim 😀
aysun_35 hilal_yener yarın doktor kontrolüm var ins öğrenirim :) mide yanması dışında güzel çok şükür.birde kendimi aşırı şişmiş hissediyorum fazla yememe rağmen
Sedahmettt hilal_yener bugun kesin kız olduğunu öğrendim 16+3 üz :) haftalardır uğraştırdı sonunda gösterdi ❤️
masalsii hilal_yener yaa bugun gittim bende iki kez girdim 15 dk ugrastı yok göstermedi bildiğin oturdu bide bacaklarını kapattı hep 🤷🏼♀️
AylinKadir hilal_yener 12+4 de kız olabilir dedi doktorum 15+4 de doktorum tekrar kız dedi ( ben bacak arasında bi çıkıntı görsemde doktor kız diyor ) 158 gr boyunu bilemiyorum 🙊 🥰🥰
aysun_35 hilal_yener 4 kilo aldım 😏 fazla bişi de yemiyorum abur cubur yok sadece bulunduğum ortamda varsa bi iki tane yedim .siz kaç kilo aldınız
hilal_yener aysun_35 yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin ben 16 haftalığım şuan 3 kg aldım sadece bende dikkat ediyorum çok yememeye siz fazla yediğinizde bebeğe gitmiyor kendinize gidiyor zaten 😂 o yüzden fazla yemiyorum yeteri kadar yiyorum
aysun_35 hilal_yener aynen bende bunun bilincindeyim Ama nasıl kilo aldım saskinim yürüyüş fazla yapamıyorum havalardan dolayı yüzden sanirim
masalsii hilal_yener ay bilmiyorum ama cok uğraştı doktor haftaya tekrar giderim kontrol sürem bitmeden, bide 79 ile hamile kalmıştım 79.500 cıktım cok sasırdım deli gibi yemek yiyorum ama hatta şiştim de 😂