Mrvsln54 Kızlar bu ayda olmadı hatta 27. Günde regl oldum.. Ovulasyon testi almak istiyorum ama ne marka alsam bilemedim. İnstagramda bir gebenin günlüğü önerileri vardı fakat bana biraz pahalı geldi.. Başka bir marka önerir misiniz?
Taze_hamis Mrvsln54 ben gittigidiyordan labioquit aldım 50 adet vardı içinde. Kullandığım ay hamile kaldım canım. Tabi öldü bebeğim karnımda ama hamile kaldım testten memnun kaldım
alpinannesi_ Mrvsln54 ben ilk eczaneden almıştım miratech çok pahalıydı sonra birgebeningunlugunu takip ettim uzun süre testleri aldım 2. Denememde hamile kaldım şuan 30+2 olduk allah isteyen herkese nasip etsinn sağlıkla sihhatle inşallah
Annnnneeesss Mrvsln54 canım sakın sakın düşünme ben birgebeningünlüğü aracılığıyla hamile kaldım güvenilir bir sayfa ne pahalısı ver 60 tl paran hiç mi yok dışarıda eczanede dha pahalı
Mrvsln54 Saresidra canım bende şimdi sipariş ettim hayırlısı olsun inşallah.. :) bu test nasıl kullanılıyor biraz cahilim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Mrvsln54 Taze_hamis canım çok üzüldüm benim de bir tane kaybım var seni çok iyi anlarım. Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin hepimize
Taze_hamis Mrvsln54 amin kuzum benim amin inşallah rabbim tez zamanda sağlıklısından yine nasip etsin bizlere 😞
Taze_hamis Saresidra canım ilk düştüğüm 8 haftalıkken kanamayla oldu. 2.si ise karnımda öldü 6bucuk haftalıkken 😞 kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor hamile kalıyorum çikolata kisti yüzünden 😞 kaldığımda havalra uçuyorum 😞 sonu hüsran 😞 rabbim sağlıklısından nasip etsin isteyen herkese 😞
mavisimm gittigidiyordan laboquick al canim. 1 kutu almistim cok memnun kaldim sonra 1 kutu daha aldim. hic bir sorun yasamadim testler guvenilir. uzun tarihli geliyor zaten 2 yil kadar tarihi oluyor. ovulasyon testiyle hamile kalamadim ben adetimde son zmaanlar duzensizlesmisti. sonrasinda kadin doguma gittigimde farkli sorunlar cikti. klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim
Mrvsln54 mavisimm anladım canım sağ ol.. Bende doktora gidicem regl bitsin öyle gideyim dedim. Kontrol amaçlı
AATozarr Taze_hamis Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bi durum peki düşüklerin için genetik yapılmadı mı ?
Taze_hamis AATozarr çok teşekkür ederim canım her şey nasip Allahtan. İnancımız olmasa dayanılacak acılar değil. Genetik test yaptırdık çok az derecede pıhtılaşma çıktı ama 2. Gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmama rağmen öldü bebek. Kromozom sonuçları henüz çıkmadı.
Mervekartal Ben ikisinide kulandımki laboquık den hiç memenun kalmadım hamilelik testlerşnin hepsi çift ciGi cıktı ama ben hamile degildim iki gun cok umutlu gezmiştim kan testinde hamilelik olmadıgını anlayana kadar o yüzden o markaya hiç güvenmiyorum bir gebenin günlügü testleri kulandım gecen ay canım yumutlama gununu degerlendiremedim malesef kalmadım ama testinden memnun kaldım eczanelerde satılana göre uygun bence
AATozarr Taze_hamis Hemde hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum 32. Ci haftamda karnımda kaybettim yavrumu arkasına dış gebelik geçirdim bütün testlerim temiz çıkmasına rağmen RABBİM nasip etmediği sürece boynumuz kıldan ince ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAH seninse bütün testlerin temiz çıkar gönlüne göre olur tez zaman da ..
Edanurrr Ben n11den laboquick almıştım 30lu setti yanında da 2 gebelik,1 ultra erken gebelik testi vardı fiyatı 40 civarıydı.. aldım kutunun içinde nasıl yapılacağı yazıyodu yaptım ilk denememizde hamile kaldım şuan 7 aylık olduk çok şükür..
Taze_hamis AATozarr yaaaa canım sen ne diyorsun 32. Haftada mı 😞😞😞🤦♀️🤦♀️ Ben 8 haftalıklara zor dayandım. Seninki daha da zormuş 😢😢😢 allah bi daha asla yaşatmasın 😞 çok üzüldüm 😞 şimdi hamile misin peki 😞 yada çocuğun oldu mu? Gerçekten her şey allahtan rabbim düşmanımın başına vermesin denir ya aynen öyle 😞
AATozarr Taze_hamis Amin Amin istemem hiç kimse yaşasın bu acıyı çok zor geçiyo tekrar hamile de olsan ilk göz ağrısı işte ne desek boş 😢 RABBİME sonsuz şükür olsun tekrar nasip etti şimdi 24 haftalığız o yüzden duam hepinizledir ki caaanı gönülden RABBİM isteyen hak eyleyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı tez zaman da hepinizin başına İNŞALLAH
Taze_hamis Mrvsln54 ovulasyonundan ben çok memnun kaldım canım kullandığım ay hamile kalmıştım dediğim gibi. Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah sende çok memnun kalırsın