Afra34 Kaantoprak valla bende bilmiyorum 🤷doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ama normal doğuma engel değilmiş salı günü randevum var belki bilgi verir adım atamıyorum artık ağrılardan vallahi şistim tombik oldum 🤗🙈🤰
Kaantoprak Solitoo rahim ağzı kısalığından hastane de yattım baya canım ama düzelmiyor doğuma tam alacakken doktor 15 gün daha 36 ya kadar sabredersin zorlar ama idare et zamanı oluyor hemen alıcağız daha durmaz dedi
Minik_fasulye3 Bende 36+1 3. Sezeryan olucam ama 39. Haftaya gün verdi 30 aralık dr izne çikacak diye 38 de almadi normalde 3. Sezeryan o kadar bekleyebilir mi kafam karma karısik bu saatten sonra baska dr gidilirmi
Afra34 Ursysr mide yanması değil de nefes alamıyorum geceleri daha da artıyor gündüz de var sizin de oluyor mu😒
Ursysr Afra34 evett esim uyurken fotografimi cekmis agzim acik uyuyorum resmen 😂 gogus kafesimize baski yapiyorlar o minnak ayaklarini resmen hissediyorum 🥰🥰🥰
Afra34 Ursysr aaa aynen🤭 resim yok elimde ama eşim diyor ki horluyorsun hayatta olmaz diyorum kız ağzın açık uyuyorsun diyor inanmadım ama demekki doğruymuş göğsüm daralıyor ne yaptığımı biliyor muyum 😁😁
Ursysr Afra34 Ben de bayaaa bir horluyormusum 😂😂 ayni inanmadim once ama agzimi oyle gorunce dedim horluyorumdur 😂😂
Eslifdenizc Benim de çantam hazır 33+4 deyim kabin boy valize hazırladım sığmadık 😄😄🙈 bebek çantasına bebeğinkileri koydum benimkiler ayrı . Abarttım mı acaba ya
Afra34 Ursysr ayyy ne hallere geldik kimlerin diline düştük🙈🤭Allah hayırlısı ile tez vakitte hepimizi kurtarsın 🤲🏻
Ursysr Afra34 Afra34 sorma canim 😂😂 insallahhh bizim zamanimiz cok az kaldi artik allah miniklerimize sag salim kavustursun insallahhh buradaki tum anne adaylarini 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Deletedmom6 Kaantoprak 35+2 olduk . Hazırlıklarım daha çok var eksiklerim var internetten ordan burdan yetiştirmeye çalışyorum ☹ Çok fazla akıntım da olmaya başladı baklm nolcak
mavipapatya 33 haftalıgım fakat bebegimin gelişimi ilerde ve kafası büyük dedi doktorum. Erken doğum riskinden korkuyorum ya hiç böyle olan var mı? Çantamız herşeyimiz hazır ama sezeryanda olabilir bebek kilolu olursa 🤷♀️ napıcam bilmiyorum
Leyla9292 Kaantoprak kavuşmaya artık çok az kaldı yarın öğlen kavuşuyoruz inşallah hayırlısı ile bakalım bu gece nasıl sabah olacak korku heyecan hepsi bir arada