Dmlakkayaa Kaantoprak hazır çok şükür bitti her şey ☺️☺️ 36+2 olduk iki gündür de karın ağrım olmaya başladı İshal ağrısı gibi sizin de oluyor mu acaba ağrılarınız
Aymu Kaantoprak herşeyimiz hazır çok şükür bir oğluşun gelmesi var sabırla bekliyorum çooook heyecanlı bir süreç onunla konuşuyorum ve tepkileri çok tatlı ama bel ağrısından da kurtulmak istiyorum yarım gibiyim her işimi kendim halledebilmeyi özledim.36 olduk bizde.🌼😍🤱🤱🤰🤰
hilal89 Kaantoprak hersey hazir 37+3 olduk iki gün önce cok çatı ağrım oldu dün hic olmadi ishaldim kesildi bekliyoruz yarin kontrol var
Tazeanne0134 Kaantoprak bizde 34+5 paşamla özellikle de sabah 6-6:30 sularında yalancı sancılarım oluyor gün içinde de arada yokluyor onun dışında uykusuzluk sağa sola dönmek eziyet oluyor eğilip kalkmak zorlaştı artık Rabbim hepimizi sağlıkla sıhatle evlatlarımıza kavuştursun onlarada sağlıkla gözlerini açmayı nasip etsin inşallah
Aysimam76 Dmlakkayaa bnde 34+5oldum herseym hazr şükür aqrılarm cok var kahvemsi akıntı qeliyo bakalm noluck
Aymu Dmlakkayaa bende karın ağrısı değil de bebeğim normal doğum pozisyonunda ama minik ayağı ve poposuyla göğüs kafesimi tekmeliyor ve çok acıtıyor sizdede oluyor mu bazen korkuyorum ters pozisyon olur diye🤔🤭
Kaantoprak Dmlakkayaa benim rahim ağzı kısalığım var bende ki ağrılar hiç geçmiyor o yüzden canım ☺️☺️
Aymu Gizemasyam değilmi sizin bebeğiniz kızmı erkekmi bazen diyorum erkek bebek olduğu içinmi bu kadar güçlü tekmeliyor acaba olur olmadık yerlerde vuruyor bide utanıyorum🤭🤭🙈🙈🌼❤️
Aymu Gizemasyam canım ben şey soracaktım karın bölgende yïrtılmaların oldumu benim son ayımda ama her ana yırtılabolir diye korkuyorum zeytinyağı ile arada bir masaj yapıyorum ama olacağı varsa her türlü oluyor zaten 🤔😌
Gizemasyam Aymu Kız benim ki canım 😃 demi yamuk karınlarla geziyoruz benimki genelde sağ tarafımı öne çıkarıyo gören ne diyo acaba diyorum😁😁
Kaantoprak Tazeanne0134 aynen aynen canım benimde aynı sağlıkla gelsinler ama rabbim o sürede bizi de kurtarsın iyice zorlaştı ☺️☺️☺️
Aymu Gizemasyam aynen ya gerçekten evin içinde kendime gülüyorum yamulunca karnım ilk bebeğim bide ben kendimi hiç böyle hayal etmemiştim çok komik ve tuhaf tatlı bir duygu 🙈😅❤️🤰
Solitoo Kaantoprak ✋🏻35+6 sanırım bizimki ocağı beklemiycek sancılarım var cuma günü doktoruma gidicem gün vericek umarım biraz daha bekleriz ama dayanamıyorum da🤧herşeyimiz hazır yavaştan evimi temizliyorum
Kaantoprak Solitoo bizimde ocağı pek bekleyeceğimiz yok canım vallahi 36 da alırım dedi doktorum Aralık son haftası 36 oluyorum mecburi sezaryan zaten vallahi sağlıkla gelsinler de herşeye razıyım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Gizemasyam Aymu pek olmadı ben en başından beri vazelin sürüyorum canım belkide o etkili oldu her sabah akşam düzenli olarak vazelin😀
Afra34 36+4 olduk bizde son 24 gün kaldı nasipse ama ağrılar acaip arttı bel sırt kasık hele geceleri daha da zorlanıyorum 😔 Ocak 4 tarih bakalım bekleyecek mi🤷 herşey hazır inşallah gününde gelirler 🤲🏻