• Gebelik
  • 37+1 haftadan merhabalar🌹🌸

Evet evet buradan sohbet edip destesk olalim birbirjmize asagi yukari bana da doktorum 38. Hafta beklemeye başlayalım dedi. Bir sey soracagim sizi bağırsak hareketleriniz nasil ben sürekli büyük tuvalete cikiyorum, acaba bu bi gösterge mi?

Mrv21 37+3teyiz bizde bekliyoruz normalde 29 aralıktı doktorum 21 görünüyor dedi kanala kafayı indirmemiş daha bakalım ama şöyle birşeyimiz var bizim kordon dolanmış boynuna bir tur ondan hareketlerini kontrol ediyoeum devamlı

Blgky hayırlsı olsn canm sapa saglam alalım kucagımıza inişllah, 🤲

Peki 2.Doğumu olan var mi? Yoksa herkesin ilk gebeligi mi? Sezaryan mi normal mi ?

Allah hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin, heyecan merak hepsi var. Anneler benim merak ettiğim cok şey var , hepsini yaşayıp göreceğiz.

Mrv21 bana 31 aralık 40 haftam fakat erken olur gibi dedi bekliyoruz bakalım çatı muayenem var bugun

Bizde 37.haftamizdayiz.iki haftam falan kalmis sezeryan olucam buyuk ihtimal allh yardimcimiz olsun inslh.gunler yaklastikca korkularda biraz olusuyo helede ilk gebeligim olunca

Benim reglye gore 1 Ocak ultrasona gore 20 Aralik gozukuyor dogum. Suan tam 37+1 ilk bebegim olacak Allah kismet ederse. Gelisimi onden gidiyo doktorum kilosuna takik oyuzden niyeyse normal doguramayacakmisim gibi hissediyorum ben de. Oyuzden akisina biraktim bebegim nasil gelmek isterse artik🙏 Bir de niyeyse haftaya doguracakmisim gibi bir his var😂

Eyomi48 ilk gebeliğim şuan normal görünüyor çatı muayenesi olmadm daha

Merveslan Ben de buara sey basladi. Dogunca nasil olacak, yetebilecek miyim, ya beceremezsem, en son bebegi kac sene once tuttum onu bile unuttum gibi gibi😥 dun gece resmen esime ben bu kisimlari hic dusunmemisim bebek nasil tutulur onu bile bilmiyorum ya beceremezsem diye agladim😔