Kubra_0233 Kızlar Adıyaman’dan olan varsa kadın doğumcumlarınız kimler en iyisi kim hangi hastane yardımcı olur musunuz
tubiii0106 Kubra_0233 bilmiyorm simdi ariyor msnz ama munihebhnam ozel klinigine gdiyorm cok memnunum
Zeynepkilic Kubra_0233 Gözde Hastanesi’nde Selma Hanıma gidiyorum. Ama doğumu Adıyaman’da düşünmüyorum gercekten
Hilal0555 Kubra_0233 park hospitalde Ömer Bey var onu önerebilirim.Gözde de Selma Hanım var..Tercih sizin
ebru_90 Kubra_0233 bende buralı değilim canım eğer denemek istersen Gülşah hanımı 15 lira muayene parası deneyebilirsin
Semella Kızlar merhabaa 💐 doktorlarınızdan memnun musunuz bende dışarıdan gelip adıyamanda dopum yapacağım Gözde hastanesi münihe Yücel e gitmeyi düsünüyorum. Yardımcı olur musunuz 20 haftalık gebeyim şuan
Kubra_0233 Semella ben şuan memnunum Münihe yücele gidiyorum ama aynı hastanede Yalçın Şimşek var o bir Adıyaman’ı doğurtmuş ona gidebilirsin
Ssngl Semella ben Gözde hastanesinde dr. Selma İnat Çapkın a gidiyorum 20+5 teyiz. Doktorumdan ilgi alakasından ve pozitif yaklaşımlarından memnunum ve önerebilirim
Semella Kubra_0233 Teşekkür ederim hastanenin detaylı ve dogum muayene ücretini biliyor musunuz acaba
Kubra_0233 Semella bende 15. Haftamdayım daha detaylıya girmediğim için sormadım ama pahalı her yerde belki devlette yaptırırım, Doğum ücretini de bilmiyorum hiç araştırmadım
Kadriyeee Semella araştırma hastanesinde dilek kaya diye bi doktora gidiyorum hep bence gayet kaliteli bi doktor belki oturup sizinle birebir konuşmuyor ama yeterince bilgilendiriyor ve ikisine de gitmiş biri olarak özele para vermek saçma geldi bana
Kadriyeee Kubra_0233 ben bugün Yalçın beye gittim ama devletteki doktorlar sezeryandan hiç bahsetmemesine rağmen beni sezeryana yönlendirmeye çalıştı Doğum fiyatları da aynı hem sezeryan hem normal 2150 liraymış bilmiyorum devlet bile daha ilgili geldi bana
Kubra_0233 Kadriyeee bilmiyorum ben o doktora hiç gitmedim çevremden duyduklarımı söyledim, müniheye gidiyorum o iyi gibi geldi bana
kbrvrl Kadriyeee dilek kaya 400 yataklı da mı acaba bende yeni öğrendim hamile olduğumu kadın doğum a bakıyorum mhrs de 3 doktor var üçüde hamile olmayanlara bakıyor randevu bulamadım
bseymakgezer Ben adıyamanlıyım dışarıda oturmama rağmen oraya geliyorum filiz hatipoğlunu tavsiye ederim
zeynep_goktug Bende meral keskiye gidiyorum normal doğum yanlısı bir dr ama yabancı olduğum için dr hakkında çok bilgim YÖK sezeryande falan nasıl acaba
ayseaselbebegim zeynep_goktug meraba ben iki sene önce meral hanımda doğum yaptım Allah binlerce razı olsun meral hanımdan normal doğum yaptım dikişsiz suni sancısız şimdi ikinciye hamileyim yine meral hanıma gidiyorum ben iki sene önce 1400 TL ye normal doğum yaptım bu sefer illaki artmıştır