Tucenur Kızlar belirtileriniz neler ne gibi durumlarla karşılastınız ☺️ https://i.imgyukle.com/2019/12/11/RqILHH.jpg
Prenses39 Tucenur benim pek belirtim yok bende 7 haftalık oldum sadece yemek yiyorum doymuyorum onun dışında belirtim yok canım senin var mı kokular bile rahatsız etmiyor
MineKasp Tucenur ben aşırı derecede kokulara karşı hassaslasmistimmmm şimdi 17+5iz çok daha iyiyim 🧚💖
Tucenur Prenses39 evet canım benmde sadce cok yiyorm doymuyorum hiç birtek sudan midem bulanıyor o kdr
brcaky Bende herhangi bir belirti yok 6. Haftamdayım, sadece bazen sol kasıgıma ufak batmalar oluyor doktor normal demişti birde bazı günler gün içinde çok uyuyorum. Ama kokulardan ya da yemeklerden dolayı bulantı yaşamadım hiç
Sudeee07 Benim 6. Haftama girmemle birlikte aşırı bulantım başladı hele son 3 gün asla hiçbir şey yiyip içemedim her şeyi geri çıkardım 3 günde 2 kilo vermişim hemen geçenlerde doktora gittim ilaç verdi şu an 7+2 haftalık hamileyim son 3 gündür ilaçla yemek yiyebiliyorum
Sudeee07 Tucenur yaşamazsın inşallah rahat geçer canım çok berbat bir şeymiş canımdan can gitti 1 haftada
alpulll bende 6+1 im şu zamana kadar işdahım açıldı birtek birde bugün belim ağrıdı kramplar girdi kalçama hareket etmekte zorlandım 😔 bi kaybım var çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere 🙏🏼
AsyaAyaz Aşırı mide bulantım oldu halada devam ediyor 9+4 🤢 6. Haftada başladı doktorum 1 ay sonra azalarak devam edecek dedi ilaçsız yapamaz oldum ilaç biraz biraz rahatlatıyor çok şükür 🙏🏻
Sebanur Ben 6+4 olduk .hiç iştahım yok 😔😔 canım.hic bişey istemiyor turşu felan yiyorum doktorum.cok yeme dedi 😔