Vera34 İlk bebeğimde 36. haftada yıkayıp ütüleyip hazırlamıştım hastane çantasını. Şimdi ikinci gebeliğim 32 haftalık daha bir çorap bile almadım hiç hazırlığım yok yani😅
ShrBkr 33+3 üm, yeni hazırladım bende bigun yikadim ertesi gün ütüleyip dolabını yerlestirdim,hastane çantamı hazırladım, annemle birlikte yaptık ütüyü o yaptı valla yoksa yapamazdım ayakta kalamıyorum fazla 🙏
Seda_123 umggzm53 33 de yıkadım ütüledim yerleştirdim dolaba 34 haftalığım şu an hafta sonuda hastane çantasını hazırlicam
Zuzum_20 umggzm53 31 haftalıkken yıkadım ütüledim 33 haftalıkken hastane çantamı hazırladım 34+1 iz bekliyorum ☺️
Sirin_beyza umggzm53 30 de yıkadım ütüledim iyiki yapmışım canım 32eşi asağı inmiş iş tutmayı yasakladı yattım hep
Eslifdenizc Ben 30 a kadar bitirdim yıkama ütüleme yerleştirme işini çantamı da 32 de hazırladım . Şimdi 34. Haftamdayım İyiki erken yapmışım şimdi ağırlaştım zaten hiç uğraşamazmışım havada soğudu kurutana kadar zor iş 😄😄
HaticeNehir Asrinayaz bebeland sıvı deterjan ile yıkadım bi de el kadar zaten kıyafetler o kadar hoş bi koku yayıldı ki etrafa anlatamam 😍
Tazeanne0134 umggzm53 ben 34+5 haftalık hamileyim dün yıkadım bugün ütüledim oğlum için çantaya koyacağım şeyleri ayarladım kendiminki kaldı onuda bu hafta sonu halledecem ha bide bebek için bez ıslak mendil biberon kaldı o kadar
Bestte9989 umggzm53 31+5 im yıkadım utuledim çantamı hazırladım dursun kenarda o küçücük şeyleri ütülemek o kadar yorduki iyiki yapmışım dedim daha agirlasinca ağrılar artınca yapamicagimi farkettim
eglhnztrk umggzm53 28 de bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim, şimdi 32+2 yim, bir rahatlık çöktü, kendi kıyafetlerimi bırak yıkamayı daha almadım😂 haftaya onları da alıp 34-35 te cantamı hazırlayacağım.
HaticeNehir Asrinayaz toz deterjan veya sabun tozu tortu bırakıyormuş öneriyor kullananlardan duydum bende sıvı aldım o yüzden
Nadideafet Mlkdurna benim erken doğum riski vardı korkudan eksik olmasın diye bide heyecan. Merak hepsini yaptım 😊😊
duygusm umggzm53 Annem son bir ayda yaparsın diyor 😊 zaten doğum iznine ayrılacağım, o zaman yıkar yerleştiririm.