Kizkalesi umggzm53 31 de yıkadım 33 de ütüledim 33+5 im bugün dolabına dizicem haftaya bigğn de hastane çantamı hazırlarım 😊
Damla0x umggzm53 28 haftamda yıkadım utuledi annem ve dizdik dolaba, 30 haftada hastane çantamı hazirladim, ama hala tam bitmedi kendi pijamalarimida yıkadım daha utuleyip koyamadim ya 😬😬🌿
Nadideafet 28 haftalik yikadim utuledim kendi doğum cantamida hazırladım bebegimin ki kaldı sadece sağlıkla gelsinler ins
HaticeNehir umggzm53 zaten dışarıya serilmez çocuk kıyafeti cnm Bn odasında kuruttum 3 günde kurudu en son çarsaf ve battanıyeleri yıkadım şuan onlar kurumada bekliyor
23_dml umggzm53 sen bilirsin canim bi iki hafta daha bekle derim ben acele etme bence ama insan bi an once yapmak istiyo tabi hevesleniyor
DilekH umggzm53 30. Hafta da yıkadım kuruttum hurça kaldırdım hepsini sağolsun ablam gelip ütüleyecek. Kendim için hiçbişey almadım onları da haftaya tamamlamayı düşünüyorum sonrasında nasipse ütüleyip çantamı hazırlayacağım 35. Haftaya hepsi hazır olmuş olacak
HaticeNehir Asrinayaz bnm bitti şükür yıkandı ütülendi en son battaniye ve çarsaf kaldı kurumada şuan bekliyoruz bakalım
umggzm53 Benm ıcın erken mi ya 31 haftalığım bazıları dıyo erken şımdı yapma sonra yap ama kuruması da önemli sonuçta
ipekworld umggzm53 canım 3 günde mi kuruyor çamaşır akşamdan assan sabah bile kuruyor ve diğer gün ütülesen 2,3 günlük bir iş bence ben 34 de akşamdan yıkayıp ertesi güne ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum allah nasip ederse
Asrinayaz HaticeNehir cnm onu sormadım bebek kıyafetleri dışarı serilmez demenin nedenini sordum merak ettim ?
Kardanadam05072013 Ikızlerımde 28 de yıkamıstım hazırlamıştım ıyıkıde hazırlamısım 31 haftada erkn dgum yapmıstım kendiniz agarlasmadan yıkayın halledin kızlar bebeklerın sagı solu belli olmuyor hazır olsun
HaticeNehir Asrinayaz ezelden beri öyle derler cnm hassas olduğu için falandır DİE düşünüyorum ama üzerine ay ısığı düşmemesi lazım dedi geçen kaynanam hep içeride kurutulur bnm çevrem arkadaşlarım da öyle yaptı