Gulsahvl tuzey sen çok erken başlamışsın canım yat uyu dinlen daha ne uykusuz haftalar seni bekliyor 😅 34+0dayız 2 gün önce nişanım geldi zaten 1 haftadır bulantıdan zerre uyuyamıyordum şimdi bir de stres sardı yine uykusuzum 🤕
Aysse-03 Bende 23 haftalığım geceleri rahat uyuyamıyorum sürekli dönüyorum sağ sola rahat edemiyorum yarım sat uyuyorum tekrardan kalkıyorum hep birde hep tuvalate kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum
bukleliana Birkaç gün öncesine kadar 23:00 civarı uykum gelirdi ce sabaha kadar deliksiz uyurdum. Son birkaç gündür 2:30-3:00 gibi yatıyorum ve 6 gibi uyanıp 2 saat cin gibi oluyorum. Bulantım, ağrım falan da yok. Dön oraya, dön buraya. 17+1'deyim daha 🙄
Oflunur61 Asellinannesi bir haftadır geçmeyen mide bulantısı ve baş dönmem vardı. Zatenn ara ara idrar tolu enfeksiyonu için fitil yada ilaç kullanıyordum ama şimdi tahlillerde ciddi anlamda çıkınca doktor yatış yapalım 2 3 gün erken doğuma sebep olabiliyor daha 35 haftalıksın erken dedi. Antibiyotik tedavisi uygulandı damardan.. Bugün 3. Gün çıkıcam inşallah