Akademisyenanne Nur_arkn ilk kahvaltimizi yaptik🤦🏻♀️ Her gece iki saat arayla uyaniyorum. Gunduzleri de uyumuyorum. Bir de esimin nazini cekiyorum. Geceleri uyutmuyormusum. Sanki keyfimden uyumuyorum. Erkekler niye boyle ya🤷🏻♀️
Nur_arkn ozgeackgz-1 bende acıktım resmen bir haftadır yemiyor gbi hissedyorum kendimi ama bu saatte ne elma nede muz keser beni böyle iyi bir dürüm ancak doyurur 😂
Nur_arkn Meltemkskn bende böyleyim sürekli gereksiz uyanıyorum daha bebek olmdan uykusuzluk cekiyorum🙁🙁
BadeYaman Nur_arkn aynen bende daha 20.hafta sabaha karşı bi uyanıyorum daha da ara ki bulasın uykuyu😴
Pnarrr Nur_arkn saat 4den beri uykum gelmiyor lavaboya kalktım uykum kaçtı 😕😕eşiminde uykusundan ettim yatakta dönüp durmaktan adam uykusuz işe gitti maalesef 😅
Dmlmndlsm Of aynı sorun bende de var hiç uyku yok benim yüzümden eşim de uykusu kalıyor çok acıkıyorum fare gibiyim bütün gece 😂
Oflunur61 Hadi 2 saat arayla uyanmayı anlarım Rabbim bebeğimize hazırlıyo emzirme için vs de.. Bu sürekli uyanmalar acıktırıyor.. 🤦♀️ Sonra mide bulantısı falan.. Bende 4 30dan beri uyanığım.. Bi de hastanede yatıyorum.. 35+2 nerden çıktı bu bulantılar..
tuzey oda oda gezmekten biktm gece 4 5 sabah 6 hic farketmiyo uyuyamiyrmm. surekli dönme isteği geliyo ve cok yeniyz daha 7+ 3
Deletedmom003 tuzey kız daha çok yenisin derdine ne oldu yat uyu güzelce. Ben başlarda gündüzleri bile uyurdum çok uykum olurdu 😂 iyiki uyumuşum şimdi sabahliyoruz. 34+1
Gulsahvl tuzey sen çok erken başlamışsın canım yat uyu dinlen daha ne uykusuz haftalar seni bekliyor 😅 34+0dayız 2 gün önce nişanım geldi zaten 1 haftadır bulantıdan zerre uyuyamıyordum şimdi bir de stres sardı yine uykusuzum 🤕
Derderya Son 15 gun bebeğimin dogum rüyalarını görmekten uykum gelmiyo artik gunduzde başımı kaldıramıyorum uykudan son gunleri olanlar sizde surekli dogum rüyası görüyo musunuz
Epilasyon Eşim işten geldi uyandım gitti uyuyamıyorum şimdi kızım uyuyor ama bende gitti bari kahvaltı hazirlayim o gelene kadar dedim 😂😂
Oflunur61 Asellinannesi bir haftadır geçmeyen mide bulantısı ve baş dönmem vardı. Zatenn ara ara idrar tolu enfeksiyonu için fitil yada ilaç kullanıyordum ama şimdi tahlillerde ciddi anlamda çıkınca doktor yatış yapalım 2 3 gün erken doğuma sebep olabiliyor daha 35 haftalıksın erken dedi. Antibiyotik tedavisi uygulandı damardan.. Bugün 3. Gün çıkıcam inşallah