Lindam Hatice1017 38’de başla çaya. İdrar yolu enfeksiyonun var mı ağrı ondan oluyor genelde? Suda yarım saat kadar otur.
Yasebu Aynı postu açıcaktım kendimce hastanede Yada sancılar geldiğinde uygulanabilcek şeyleri araştırıyorum.İnş uygulamaya çalışcam 😅 acem aşiran makamı dinlemek bu makamı dinleyen kişiye sonsuzluk hisssi,canlılık verdiği biliniyor.doğum esnasında dinlenildiği taktirde, bebeğin de anne karnındaki pozisyonunu uygun hale getirdiği;hem bebeğin dönme hareketlerini,hemde doğumu kolaylaştırdığı görülmüştür. (Kaynak:Marmara Üni. Doğum ve kadın hast. Fatma Coşar) gül yağı koklamak: bileklere sürerek koklanabilir.Peygamber efendimizi (s.a.v) anarak bu kokunun sabır vereceği inanılıyor. Meryem ana otu: doğum odasında suya koyup baktıkca çiçek açıldıkca doğumunda kolaylaştığı söyleniyor.hikmetine inanarak yapmak gerek tabi.
28Nisan19 Kizlar son aylarda hurma nicin oneriliyor ben ilk defa duydum biraz bilgi verebilir mi bilen biri ?
Lindam 28Nisan19 Hurma içerdiği oksitosin ile rahim kaslarını uyarıcı etkide bulunabiliyor ve böylece doğumun daha hızlı ve kolay gerçekleşmesine yardımcı olabiliyor canım
Lindam 28Nisan19 rica ederim canım kesinlikle herkes hurmayı denemiş ve etkili bulmuş. Gebelik şekerim olmasına rağmen günde beş tane gün içine yayarak yiyorum 👍🏻
Hatice1017 Peki canlar bunlar kolaylastiran seyler peki zorlastiran seyler varmi acaba mesela sunu yapmayin dogumda zorlanirsiniz diye🤷♀️🤷♀️🤷♀️