Nefesmom Benimde 28 aralik 40 hafta oluyor ama sancim var hafif.nedense icimden bir ses 40 haftaya kadar kalmayacak diyor🤔ki insAllah da kalmaz.cunku agri sanci beni mahvetti.acilmam yok diye doguma almiyorlar normal dogum dediler bekliyoruz bakalim hayirlisiyla saglikla alsaydik bebisleri kucagimiza❤
HvvGlKrdl Meloo yarin 40.haftam doluyo ama ne heyecan var, ne korku var, ne agri ne sanci var, keşke bir an önce agri sanci gelse de dogursam diye bakiyorum.. Korkuyu heyecani gectim artik canim ya 😔😔
Tugceblc Leyla9292 benimde ikinci evde çocuk olduğunu bilmek bir an önce toparlanması için dua ediyorum. Ameliyat sonrasi iyileşme sürecimiz umarım daha hızlı olur😣
Meloo tgbasltan normal doğumun günü belli oluyomu kız ne zaman geleceği belli olmaz hayırlısıyla gelsin inşallah
Gizemabc Meloo ayh ben de haftaya sali sezaeyenle dogum yapacagim. Heyecandan cok suan o kadar rahatsizim ki bir an once dogurayim da su hamilelik bitsin istiyorum, gun sayiyorum🤦🏽♀️😅
duyguyildirim Meloo doktorum tahmini Doğum tarihine göre 11 Aralık yani yarın diyor bende hiç belirti yok adetime göre 24 Aralık. Yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
Beyzanurlina Meloo son 7 ama bakalm persembe gunu doktorla konuscam normal dogumu cocuk daha fazla kilo almadan Dogumun başlatmasını isticem🤣
Ikiminnak Meloo bende 22 aralıkta 40.haftami dolduruyorum. Önce gelsin hemen istiyordum ama 1 haftadır hastayım. O yüzden dua ediyorum hayırlısıyla Bi ıyileseyim de yavrum öyle kucağıma alabileyim. Gün geldikçe insan heyecanlanıyor. Bakalım biz ne zaman kavusucaz
Esra2434 Ikiminnak benim de 22 Aralık doğumum ama Allah bilir tabi tam zamanını☺️Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza evlatlarımızı 🤲🏻
Kadirkubraumut19 39+2 ama ne sanci var ne başka bisey normal doğum olup olmadığı belli değil suni sancidan normal doğumdan çok korkuyorum birde benim canım çok az parmak attırırken çok zorlaniyorum 😔 doğumdan çok o parmak korkutuyo beni😊
Meloo Yldzzyldzz evet canım benimki sezaryen normal olursa bebişe bağlı tabikide sağlıkla gelsin inşallah
Meloo Izmrlm ayyy sağlıkla al kucağına inşallah ben daha şimdiden korku sarmışken artık yazarsın bizede
Meloo Leyla9292 aslında tecrübelisin daha sakin olman gerekiyor ama yine de insan demekki heyecan yapıyormuş sizin işiniz daha zor 3 çocuk allh yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🤲
Leyla9292 Meloo teşekkür ederim üçüncü evet ama yine heyecan çok var kime benzeyecek evdeki abileri nasıl tepki verecek.ve tabiki beni neler nasıl acilar bekliyor bildiğim için kendimi daha çok kasıyorum