Nurarslan MelisOnur amin canım insallah hepimiz hayirli dogumlar geciririz😊Isim konusunda net bir kararimiz yok bakalım simdilik isimisz kizim😊
MUsa-ESraDursun 2.5 yasinda bir kızım var 35 haftalik hamileyim valla uyku sıkıntısı yaşadım sadece ayağımda uyuyor bu halde onuyerine götürmek bana zulüm gibi yine de canları sağolsun napalim
MelisOnur MUsa-ESraDursun o sorunu ilk bebeğimden sonra ikinci hamileliğimde ben de yaşadım maalesef o yüzden akıllandım şimdi sallamamaya çalışıyorum sallarsamda babamızın evde olmasına bakıyorum 😂
MelisOnur [bilinmeyen] ben de cesaret edemezdimde kalabalığı çok seviyorum gurbetteyim hep yalnızdım ve tabiki eşim ve babam çok yardımcılar rabbim şsteyen herkese nasip eder inşallah 💜
Eacem MelisOnur 14 aylik kizim var ve 15 gunluk bi kizim daha var guzel geciyo hayat gurbette nerdensin canim
Eacem MelisOnur Allah yardimcin olsun canim InşAllah Rabbim herseyi kolaylastirir senin için ne kadar olsada genede zor çocuk buyutmek
MelisOnur Eacem bebeğim 45 günlükken benim sütüm kesildi üzüntüden canım o yüzden o konuda sıkıntım yoktu uyku düzeni de zaten kızımı yatırdığımda oğlumu da yatırdım hep ikisini aynı anda hallettim ☺
Eacem MelisOnur bende fransadayim canim bénim halamlar avusturyada canim viyanadamisin kacinci viyana