MelisOnur Peş peşe bebişi olan anneler bana tecrübelerinizi yazar mısınız beni neler bekliyor 😀 kızım 3 yaşında oğlum 9 aylık hazıranda da kızım olucak inşallah ❤
Nurarslan MelisOnur benimde oglum 5yasina bugun girdi🙏Kızım 15aylık insallah nisan ayinda 1kızim daha olucak❤💛💜
Eacem MelisOnur 14 aylik kizim var ve 15 gunluk bi kizim daha var guzel geciyo hayat gurbette nerdensin canim
Eacem MelisOnur Allah yardimcin olsun canim InşAllah Rabbim herseyi kolaylastirir senin için ne kadar olsada genede zor çocuk buyutmek
HamiEsmaAydn MelisOnur allah razı olsun memeden ayırdınız mı yada emiyomuydu benim oğlum hala emiyo ve bırakmak hiç istemiyo 😔
MelisOnur Retina sorma 😂 daha dün eşime dedim sanki 2 senedir durmaksızın hamileymişim gibi geliyo artık 😂😂😂
Retina MelisOnur bir akadaşım var onunda yakın oldu bebekleri diyoki; 2 senede bir doğurmazsam rahat edemiyorum😉) valla iyi cesaret ilki çok yormazsa bende pek arayı açmayacağım.
MelisOnur Retina benim ilk bebeğim yani kızım çok sakindi gece hiç uyanmadı hiç sorun yaşamadım bakımı çok kolay bi bebekti ama oğlum şimdi beni mahvediyo 😂 olsun canları sağolsun bu günlerde geçicek inşallah şimdi doğucak kızımda ablasına çeker 😀
MelisOnur HamiEsmaAydn benim bebeğim 40 günlükken benim sütüm kesildi o yğzden ememedi. ay memeden kesmek çok zormuş Allah yardımcınız olsun belki bi zaman sonra kendi bırakır
Erdemveannesi 18 aylık oğlum 18+6 haftalık hamileyim buda erkek nasipse 28 yaşındayım normal oldu oğlum inşallah buda öle olur. Oğlumu emziriyorum hala🙈😩
MelisOnur Erdemveannesi sağ salim alırsın inşallah kucağına benım oğlumla kızımın arasında tam bir yaş olucak 3ü de normal inşallah 26 yaşındayım inşallah genç olduğumuz için altından kolayca kalkarız canlarının sağlığı inşallah