fmaside Hahhsueoe havalardan oluyor bir de o .. ben şimdi 7 aylık hamileyim astım bronşit oldum İnan o kadar tıkanıyor ve o kadar öksürüyorumki ..
nefesimsiniz Hahhsueoe canım yanlış anlama ama nefes nefese kalıcağın bi durum yokki daha bi pirinç tanesi kadar dahi değilki seni zorlasın
Sema12 Hahhsueoe daha smdiden boleysen Allah yardmcn olsn walla , kac kilosun suan cnmm .. ben 34.haftamdaym oglmla top oynuorm hc oturmuorm hc nefes nefese kalmiorm cok sukur belki kilonzdan da kaynakli olabilir cnku daha gebelign en baslari
Sema12 Hahhsueoe kilon yuzundndr cnmm , cnkuu gebelign ilk haftalari zaten zorlamaz mide bulantisi olmadikca zaten rahat gecen bir donem , bence diyetsyen yardimi al hem kiko kntrolu saglarsn hem saglikli bir gebelik gecrrsn
Hahhsueoe Sinem67 neden öyleyiz acaba ve burnum hep tıkalı gibi oluyor oyüzdende nefes almakta zorlanıyorum sanırım
Sinem67 Hahhsueoe doktor normal oldugunu söyledi. Kilo ile alakalı falan diyenler var. Ben eski kilodan 5 kilo daha asağıdayım suan. Çünkü ilk 3 ay cok zor geçti kilo verdm
begumseker Hahhsueoe 8. Haftadayken de böyle olmak normal değil.. 31. Haftadayım yeni yeni başlıyor bende 🤔
Sema12 Hahhsueoe Onerr buyuk ihtimal cnmm , geneld kilolu olarak gebelige baslayanlari uyariolar fazla kilo alimi olmasn die bird send smdidrn nefes nefese kalma durumunda war
Dryatbkn Hahhsueoe bende başlarda öyleydim oturma odamdan mutfağa giderken yoruluyor nefes nefese kalıyordum kansızlık çıktı ne zaman kan hapına başladım kan seviyem yükseldi o zaman kendime geldim kan hapına başlamadan da keçi boynuzu pekmezi yiyordum sabahları aç bi kaşık o da toparlıyordu yediğim zamanlarda