Hahhsueoe Merhaba 8 haftalık hamileyim ne yaparsam hemen nefes nefese kalıyorum annemle ablamda çok fazla sanki 9 aylık hamilesin diyorlar böyle bişey yaşayan varmı
Ozlmslm Hahhsueoe 4 aylık hamileyim 3 kat çıkıyom evde 15 20 dk dinleniyorum oluyo yani daha ağırlaştıkça daha çok olcak🙈
Grhn Hahhsueoe çok erken yaşamaya başlamışsın canım . Son 2 ayım kaldı doğuma. 7. Ayımda kötü olmaya başladım. Bence tahlil yaptır vitaminlerine ve kan değerlerine baktır kanın düşükse ondan da olur.
Selalee22 Hahhsueoe bende 23 haftalık ham8leyim seninle aynı durumu yaşıyorum en baştan beri nefesim daralıyor zor nefes alıyorum hep ağzım açık alıp veriyorum
Nltka Hahhsueoe ilk zamanlar bende öyleydim ya . Sürekli nefes nefeseydim. Sonra sonra düzeldi ama 22 den sonra tekrar geldi daha fazla hatta merdiveni bile yavaş yavaş çıkıyorum . Sigara kullanıyordum duyunca bebeği bıraktım . Ciğerlerim çok doluydu ondan mı falan diye düşünmüştüm
Hahhsueoe yusican ben lavaboya gidiyorum odaya gelene kadar hışıl hışıl ötmeye başlıyorum bende birdaha gittiğimde söylücem 🤨
Grhn Hahhsueoe Hahhsueoe devam ederse doktoruna söyle canım. İlk aylarda halsizlik çok olur oda olabilir
fmaside Hahhsueoe havalardan oluyor bir de o .. ben şimdi 7 aylık hamileyim astım bronşit oldum İnan o kadar tıkanıyor ve o kadar öksürüyorumki ..
Grhn Hahhsueoe ilk 1 2 ay halsizlik uykusuzluk yaşadım canım ama sonrasında devam ederse doktorunla görüşürsün. Nefes nefese kalmak olmadı tabi
Rukiye1006 2 merdiven çıksam 3.ye derman kalmıyor soluğum kesiliyor resmen özellikle gece yatarken kalbim gümbür gümbür kontrole gittiğimde doktoruma söyleyeceğim herkeste aynı durum mevcutmuş ama baktırmak ya fayda var içimiz rahat etsin ☺️
annelikkutsaldir 21 haftalığız valla çok zor nefes alıyorum sanki ciğerlerim yetmiyor oksijene gibi çok normal canım
Kdzeregli Bende öyleydim hatta çok erken diyorlardı. Şimdi böyleysen son ayında napıcaksın diyorlardı hala öyleyim 13 haftadayım
EbruIrmakAhmet Hahhsueoe ben sorduğumda doktorum çok normal aslında annenin en çok enerji harcadığı aylardır ilk aylar kimse hamile olduğunu bilmez ama en ilgiye muhtaç oldukları zamandır aslında demişti içinde yeni bi can oluşmaya çalışıyo organları oluşmaya çalışıyo düşünsene çok normal canım bol bol dinlen